mardare-smedo4206Ştefan Mardare (Corvinul Hunedoara), Andrei Șulea (ASU Poli Timișoara) și Daniel Soporan (Luceafărul Oradea)  vin la Unirea Alba Iulia. Fostul fundaş al echipelor Rapid Bucureşti şi FC Vaslui a ajuns la un acord cu gruparea din alba Iulia și va îmbrăca tricoul „alb-negrilor” în noul sezon.

Ștefan Mardare în vârstă de 29 de ani s-a arătat interesat de proiectul celor de la Unirea Alba Iulia. De-a lungul carierei Ştefan Mardare a evoluat la FCM Bacău, FC Vaslui, Rapid Bucureşti, Debreceni, Oţelul Galaţi, Dinamo II, UTA Arad, Naţional Sebiş şi FC Corvinul Hunedoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt jucători pe care ni i-am dorit, au venit cu sufletul deschis la club. Sperăm să ne ajutăm reciproc. Este doar începutul transferurilor, sunt convins că vor mai sosi jucători de Liga a II-a. Aducem jucători doar pe posturile pe care le considerăm deficitare. Am încredere foarte mare în jucătorii care au jucat anul trecut la Unirea, dar aveam nevoie de un plus de experiență. Nu transferăm la număr, ci doar unde avem nevoie”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele Uniri Alba Iulia.

Andrei Șulea vine de la ASU Poli Timișoara, iar Daniel Soporan de la Luceafărul Oradea, grupare ce a promovat în Liga II-a.

După jocurile de miercuri și de sâmbătă oficialii clubului albaiulian vor decide ce jucători vor mai sosi la echipă, însă nu este exclus ca până atunci să mai apară câteva nume noi pe „Cetate”.

sursa foto: prosport.ro

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.