Cu moralul ridicat după prima victorie din actualul retur, Unirea Alba Iulia pleacă vineri, într-o deplasare extre mde dificilă, la satelitul prim-divizionarei Pandurii Târgu Jiu. Trupa condusă de Adorian Himcinschi a predat ”lanterna roșie”, chiar dacă este la egalitate cu UTA Arad II, însă uniriștii se deplasează în sudul țării pentru a scoate un rezultat pozitiv, care ar aduce și mai multă încredere în tabăra alb-neagră. Duelul va avea loc vineri, de la ora 15.00.

Cu 16 puncte adunate, Unirea Alba Iulia nu a scăpat de zona ”nisipurilor mișcătoare” și formația din Cetatea Marii Uniri speră să continue seria bună începută săptămâna trecută cu un alt satelit al unei prim-divizioanre, ACS Poli Timișoara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Din punctul meu de vedere ne aflăm într-o evoluție a jocului și sper să și arătam asta la următorul meci! Mergem să luptăm pentru un rezultat pozitiv, chiar dacă adversarul nu este unul ușor. Pandurii are rezultate contradictorii, dar a început bine reuturul! Să nu uităm că a bătut Reșița și are o formație bună bazată pe tineri!”, a precizat Adorian Himcinschi, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Sunt semne bune în tabăra uniristă, Joldeș și Lasconi revenind la antrenamente, pe lista indisponibililor aflându-se Bogdan Goguța, care a suferit o ruptură de ligamente la jocul din etapa precedentă și va avea nevoie de o perioadă de timp pentru a reveni, precum și Narcis Rus.

De partea cealaltă, Pandurii Târgu Jiu II a aduant același număr de puncte în retur precum Unirea Alba Iulia – 4. Echipa gorjenilor a început excelent returul cu o victorie contra actualului lider – CSM Reșița, scor 2-1, iar în etapa precedentă a remizat în deplasare, scor 2-2 la Gloria Lunca Teuz Cermei, prin golurile marcate de Dumitru și Cioiu.

Cristian Popescu a folosit următoarea formulă la ultimul meci: Jianu – M. Popescu, Lupulescu, Ilina, Goşa – Trancău, Brătuianu – Dumitru, Cioiu, Gruia – Vodă.

La meciul din tur, Unirea a condus cu 1-0 prin golul marcat de Culda (33 – penalty), însă a pierdut după ce a fost egalată în minutul 89, primind lovitura de grație în al 2-lea minut de prelungiri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.