Unirea Alba Iulia a obținut o victorie extrem de importantă în deplasare la Pandurii Târgu Jiu II, scor 1-0 (0-0), printr-un gol marcat de căpitanul Ciprian Selagea (54 – penalty). Cu acest succes, trupa din Cetatea Marii Uniri s-a desprins de locurile codașe, egalând formația din Gorj în clasament, cu 19 puncte acumulate.

Jocul din sud a fost unul lipsit de prea multe oportunități, prima repriză aflându-se sub semnul echilibrului. Sebastian Culda s-a accidentat în minutul 37, locul acestuia în teren fiind luat de Davidaș, juniorul unirist ratând cea mai mare ocazie a primei părți, când a scăpat singur spre poata lui Popescu (45), dar s-a încurcat în minge și a fost deposedat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Unirea a început mai bine repriza secundă, iar în minutul 54 al partidei, Toma a fost faultat în careu, iar Ciprian Selagea a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă, care s-a dovedit a fi momentul decisiv al duelului.

Trupa lui Himcinschi s-a apărat foarte bine, însă a rămas în inferioritate numerică, în minutul 91, când Ștef a văzut cartonașul roșu! Cătălin Suciu a devenit eroul partidei, după ce în minutul 90+2 a parat excelent un șut al unui adversar din numai 6 metri, contribuind din plin la acest succes., care aduce Unirea la 19 puncte în clasament.


Imagini pentru pandurii targu jiuPandurii II Targu Jiu 

Popescu
Goșa
David
Ilina
Branzan
Gruia
Scurtu
Ciociu
Dănăricu
Dodoi
Dumitru

Rezerve: Jianu, Dragu, Vodă, Negrescu.
Antrenor: Cristi Popovici.


Imagini pentru unirea alba iuliaUnirea Alba Iulia 

22
Suciu
2
Matei
15
Toma
6
Scrob
19
Stef
8
Iacsa
7
Giurgiu
13
F Morar
10
Selagea
17
Culda
9
David

Rezerve: 1.Petric, 4.Oprea, 5.Onaca, 20.Schiau, 11.Davidas, 18.Joldes, 3.Tat
Antrenor: Adorian Himcischi


 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.