Venită după eșecul de la noul lider, Ripensia Timișoara, Unirea Alba Iulia are parte un nou meci de foc, de această dată pe teren propriu, vineri, ora 18.00, la baza sportivă din Galtiu. În Alba poposește o echipă care își dorește promovarea, CSM Școlar Reșița, formație aflată la un punct în spatele trio-ului Ripensia – Galda – Sebiș. Este un duel special în familia Himcinschi, care îi are ca protagoniști pe Adorian și Fabian, aflați pentru prima oară față în față în postura de adversari!

Unirea Alba Iulia are mare nevoie de puncte pentru a se desprinde de zona minată, fiind prima deasupra liniei, cu două puncte peste Nuova Mama Mia Becicherecu Mic. Adorian Himcinschi a precizat că își dorește victoria în acest duel, cu toate că este conștient de forța adversarilor, și nu se gândește la relația de familie timp de 90 de minute!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Este un meci în care în ciuda obiectivelor, toată lumea își dorește să adune puncte. Ei au un alt obiectiv, este problema lor, noi avem altul și luptăm pentru el. Este un meci special prin faptul că eu și Fabian suntem adversari într-un astfel de meci, dar la noi planul sportiv este primordial, toată lumea încearcă să își adudece punct sau puncte, după care suntem familie. Este prima dată când suntem adversari! Fac abstracție de partea asta, îmi pregătesc echipa să joace cât mai bine, iar după meci petrec timp cu fiul meu!”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Tehnicianul unirist are și probleme în alcăutirea celei mai bune echipe, lipsind ” obișnuiții” N. Rus și Ioani, precum și A. Matei – suspendat. De asemenea, cu semnul întrebării sunt și A. David și F. Morar – incerți.

De partea cealaltă, CSM Școlar Reșița vine în Alba pentru a-și păstra șansele pentru promovare inatcte, având un singur punct în spatele liderului Ripensia Timișoara. În lotul echipei din Valea Domanului se află 3 foști fotbaliști ai Performanței Ighiu, aduși la echipa din Liga a 3-a tocmai de Adorian Himcinschi: Poiană, Keita și Himcinschi jr.

Meciul dintre Unirea Alba Iulia și CSM Școlar Reșița va avea loc la Galtiu, cu începere de la ora 18.00.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.