13474228_1150188891700464_1338030966_nUnirea Alba Iulia este la un pas de a ieși din impasul financiar în care s-a aflat în ultimul an. Gruparea din Cetatea Marii Uniri este aproape de a convinge un român stabilit în Germania să preia frâiele clubului albaiulian.

Mihai Hauptkorn este în discuții avansate cu oficialii clubului Unirea Alba Iulia pentru a investi la clubul prezidat de Mihai Dăscălescu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă cele două părți se vor înțelege Unirea Alba Iulia ar putea renaște ca Pasărea Phoenix, însă rămâne de văzut dacă Mihai Hauptkorn se va implica la Unirea Alba Iulia, ținând cont de faptul că acesta este curtat și de Daniel Popa, pentru a se implica la Șurianu Sebeș.

Alungat de la Sportul Petrești, mană cerească pentru alții

Cunoscut ca un pasionat pentru fotbal, Mihai Hauptkorn a contribuit decisiv la accederea formației din Petrești în Liga a IV-a,  acum a ajuns să poarte disacuții pentru a se implica financiar la Unirea Alba Iulia sau Șurianu Sebeș.

Este de neînțeles faptul că Petrică Homorozan a decis să încheie orice colaborare cu Mihai Hauptkorn, asta după ce finanțatorul originar din Petrești a investit o sumă consistentă în echipă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.