Unirea Alba Iulia încearcă să ”repatrieze” doi fotbaliști importanți ai județului la formația din Liga a 3-a, conducerea clubului aflându-se în discuții cu Florin Ilie și Călin Cristea, ambii jucători liberi de contract în această perioadă. Mihai Dăscălescu a precizat că ofertele se află deja pe masa celor doi jucători, Unirea așteptând un răspuns în perioada următoare.

Ciprian Selagea a fost cea mai importantă mutare pe care a bifat-o Unirea Alba Iulia în vară, creându-se o adevărată emulație în jurul căpitanului unirist, care și-a pus din plin amprenta pe jocul formației fanion.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum, Unirea Alba Iulia speră la încă două ”repatrieri”, ofertându-i pe Florin Ilie și Călin Cristea, aceștia fiind liberi de contract după ce s-au despărțit de divizionarele secunde Luceafărul Oradea și CSM Râmnicu Vâlcea.

„Ciprian Selagea va rămâne la Unirea! Ne interesează și Florin Ilie, am vorbit cu el, i-am prezentat oferta noastră și acum așteptăm răspunsul. La fel am procedat și în cazul lui Călin Cristea și mai suntem în discuții cu câțiva jucători din județul Alba. M-aș bucura enorm dacă Florin Ilie și Călin Cristea ar veni la Unirea, pentru că acest lucru ar reprezenta un sprijin extraordinar pentru copiii din cadrul clubului nostru”, a precizat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii.

Conducerea clubului a renunțat la fotbaliștii care erau din alt județ, dorind să transfere jucători din Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.