Unirea Alba Iulia va avea parte de un meci dificil la reluarea părții secunde a sezonului, în deplasare, la Millenium Giarmata. Duelul se va disputa vineri, de la ora 15.00. Cele două echipe au remizat, scor 2-2, în toamnă, pe ”Cetate”, iar acum se luptă în partea de jos a clasamentului, formația din Timiș având 3 puncte avans față de uniriști. Este prefațat și debutul oficial al lui Adorian Himcinschi pe banca ”alb-negrilor”, antrenorul dorind să înceapă acest drum cu un rezultat pozitiv.

Unirea Alba Iulia a avut o perioadă de pregătire bună, dar ușor zbuciumată din cauza accidentărilor. Adorian Himcinschi și-a format o echipă standard, însă jocul de la Giarmata nu este deloc ușor. Cu toate astea, Himcinschi își cunoaște adversarii de pe vremea în care antrena Performanța Ighiu și speră ca fotbaliștii săi să aibă o evoluție la nivelul așteptărilor și să scoată un rezultat pozitiv.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Din punctul meu de vedere, cred că suntem pregătiți pentru acest joc și am încredere într-o evoluție bună și un rezultat pe măsură. Am toate informațiile despre adversari, dar în jocul de vineri, depindem într-o măsură covârșitoare de evoluția noastră. Lucrurile sunt în regulă, băieții sunt cu moralul ridicat, cum este toată lumea de altfel la Unirea”, a precizat Adorian Himcinschi.

Pentru jocul din Timiș, noul antrenor al Unirii Alba Iulia nu se va putea baza pe Narcis Rus și Paul Joldeș, care sunt în continuare accidentați, însă Mircea Oprea ar putea fi folosit în centrul liniei mediene, acesta revenind la antrenamente.

De asemenea, este așteptată și o decizie în cazul lui Silviu Iacșa, fotbalist care a evoluat pentru două cluburi în actuaul sezon, în Supercupa Județului, pentru Mureșul Vințu de Jos, respectiv în Liga a 3-a, pentru Metalurgistul Cugir.

 

Vestiarul unirist își dorește o revanșă, după ce în partida tur fotbaliștii albaiulieni au controlat jocul, însă au scos doar o remiză la debutul în Liga a 3-a.

De partea cealaltă, Millenium Giarmata a adunat 15 puncte în prima parte a campionatului, având cu 3 peste Unirea Alba Iulia, situându-se pe locul al 11-lea, respectiv Unirea pe 12.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.