CS Ocna Mures-Rapid CFR Teius Juniori A24CS Ocna Mureș nu a avut nicio șansă în cea de a 2-a etapă a play-off-ului juniorilor A1 contra Unirii Alba Iulia, echipa antrenată de Robert Sicoe impunându-se cu 5-1. Acest rezultat a stopat o serie de rezultate incredibilă a Sodei, echipa având 16 meciuri consecutive fără înfrângere, din care 11 sub comanda lui Gabriel Cotoară. În celălalt meci al play-off-ului, Șurianu Sebeș s-a impus cu 4-3 în fața surprizei Euro Șpring.

CS Ocna Mureș a fost controlată pe propriul teren de multa mai puternica Unirea Alba Iuia, formație care a avut în componență mai mulți fotbaliști care și-au certificat deja valoarea în Liga a 4-a, precum Cătălin Suciu, Denis Dup sau Scrob. Uniriștii s-au impus cu 5-1 și sunt lideri autoritari cu două victorii după primele două etape din play-off.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În celălalt meci din faza superioară a campionatului Juniorilor A1, Șurianu Sebeș a câștigat la limită partida cu Euro Șpring, scor 4-3. A fost a doua înfrângere la un gol diferență pentru sprinjenii lui Adrian Păucean, care au demonstrat că prezența lor în această fază nu este una întâmplătoare.

Iată și rezultatele din play-out:

  • CSȘ Blaj – Cuprirom Abrud 9-0
  • Arieșul Apuseni – Olimpia Aiud 3-3
  • ASC Pianu 2013 – Dalia Sport Daia Română 5-6
  • Viitorul Sântimbru – Energia Săsciori 18-1
  • Mureșul Vințu de Jos – Gaz Metan Valea Lungă 16-1
  • Rapid CFR Teiuș – CS Zlatna 0-4
  • Viitorul Spicul Daia Română – Inter Ciugud 5-2

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.