Unirea Alba Iulia - Olimpia Aiud43După exodul din vară, când Unirea Alba Iulia a rămas fără mai bine de o duzină de fotbaliști, a venit vremea ca formația fanion să facă transferuri. Astfel, în scurt timp sub comanda lui Mihai Dăscălescu vor ajunge 3 fotbaliști, printre care un portar.

Numele celor 3 fotbaliști nu au putut fi rostite de oficialii grupării alb-negre, însă Mihai Dăscălescu a precizat că doi dintre ei au fost juniori ai cubului fanion. De asemenea, AFC Unirea 1924 Alba Iulia va aduce și un portar din cauză că Suciu va lipsi o perioadă îndelungată fiind plecat la loturile naționale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Potrivit unor surse, unul dintre fotbaliștii doriți de Unirea Alba Iulia este Cristian Mărginean, fost jucător al Performanței Ighiu, Dalia Sport Daia Română sau ASC Pianu 2013.

”Vreau să caut doi jucători de câmp și un portar. Avem nevoie pe acel post deoarece Cătălin Suciu va fi plecat în luna martie și în aprilie la loturile naționale. Aș mai avea nevoie de doi jucători, foști juniori ai Unirii Alba Iulia pentru a completa lotul actual”, a precizat Mihai Dăscălescu.

Cât despre transferul lui Cătălin Suciu, oficialii grupării din Cetatea Marii Uniri au afirmat că nu se grăbesc să îl vândă cu toate că sunt oferte pentru portarul albaiulian. În această iarnă Unirea Alba Iulia a rămas fără Denis Dup, mijlocașul de profil ofensiv ajungând la Performanța Ighiu, formație care este obligată să achite grila de formare a fotbalistului.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.