IMG_4389Unirea Alba Iulia a fost prima echipă care și-a aflat primul adversar din Liga a 3-a, formația din municipiul reședință de județ urmând să debuteze pe teren propriu, contra timișenilor de la Millenium Giarmata. În Seria a 4-a din Liga a 3-a vor evolua 4 dintre cele 5 reprezentante ale județului Alba, Unirea Alba Iulia, Performanța Ighiu, Industria Galda de Jos și Mureșul Vințu de Jos, iar Metalurgistul Cugir se va afla în Seria a 5-a.

Astăzi, la Casa Fotbalului din capitală, a avut loc tragerea la sorți pentru țintarul Ligii a 3-a, unde 5 echipe din județul Alba și-au aflat programul.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru a evita monopolul, federalii au împărțit 4 formații ”albaneze” în Seria a 4-a, astfel: Unirea Alba Iulia, Performanța Ighiu, Industria Galda de Jos și Mureșul Vințu de Jos. Metalurgistul Cugir se află în Seria a 5-a.

  • Derby-uri de Alba în etapele 3 și 4

Unirea Alba Iulia va întâlni în etapa a 3-a pe propriul teren Performanța Ighiu, iar în cea de a 4-a etapă se va deplasa la Industria Galda de Jos, iar echipa prezidată de Mihai Dăscălescu va evolua în cea de a doua rundă, îndeplasare la Mamma Mia Becicherecu Mic.

CSM Lugoj – Performanța Ighiu, în prima etapă, iar elevii lui Himcinschi vor juca cu Mureșul Deva în runda secundă.

Material în curs de actualizare!

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.