15152523_1250984491634830_2062743232_oPenultima etapă a turului seriei a patra din cadrul Ligii a treia, a programat astăzi la Deva, pe o vreme ideală pentru fotbal, întâlnirea dintre Cetate, echipa gazdă și Unirea Alba Iulia. Despărțite doar de patru puncte și de patru poziții în clasament, ambele echipe au reușit să ofere un spectacol frumos în jocul de astăzi. Venită după trei victorii legate și avându-l în primul unsprezece pe senegalezul Ousmane N’Doye, Cetate Deva a câștigat și cel de-al patrulea meci consecutiv, în față unei formații care cu greu a pierdut până acum întâlnirile externe. Meciul s-a terminat cu scorul de 3-1 în favoarea devenilor. Toate golurile gazdelor au fost înscrise de Ousmane N’Doye.


A fost o primă parte, din primul mitan, începută foarte echilibrat și în care ambele echipe s-au tatonat reciproc. Au fost doar câteva încercări timide de a trimite șuturi spre poartă. Totuși în minutul 31, Sebi Culda a dezghețat tabela, după un contraatac școală și o pasă excelentă venită de la Selagea.
Când toate lucrurile mergeau înspre binele Unirii, a venit nefericitul minut 45+3. Arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri pentru gazde, după un presupus fault a lui Matei asupra lui Bloj. Penalty-ul a fost transformat în gol de N’Doye, pentru un scor egal la pauză. Tot în faza penalty-ului, Mardare de la oaspeți a fost eliminat pentru proteste la decizia arbitrului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fiind nevoiți să joace în inferioritate numerică o repriză întreagă, uniriștii s-au achitat foarte bine de sarcinile trasate și de indicațiile venite de pe bancă, dar omul în minus s-a simțit. În minutul 55 gazdele s-au desprins pe tabelă. Același N’Doye a înscris pentru 2-1 dintr-o centrare venită de la Vaștag. În minutul 81, gazdele s-au desprins decisiv, când N’Doye a reușit hattrik-ul și cele trei puncte pentru Cetate Deva.


Iată echipele de start: 

CNS CETATE DEVACetate Deva

1
Raț
15
Petresc
6
Ionică
4
Doboș
5
Kereki
24
Vaștag
78
N' Doye
91
Tecsi
7
Robert
9
Sahru
19
Bloj

Rezerve: 12. Bodea, 16. Vîrtan, 25. Vajda, 20. Chitaru, 77. Lupu, 10. Saucă, 18. Lintaru, 
Antrenor: Tănase Viorel

unirea-alba-iuliaUnirea Alba Iulia

12
Suciu
2
Matei
6
Scrob
8
Crăciunesc
3
Ioani
20
Mardare
14
Goguța
10
Selagea
13
Morar
9
Culda
10
David

Rezerve: 1. Petric, 5. Lupea, 15. Onacă, 19. Cuștuliță, 11. Lăsconi, 7. Scheau
Antrenor: Andone Radu

 


În etapa viitoare Unirea Alba Iulia va juca pe teren propriu cu Gloria Cermei, în ultima etapa a acestui tur.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.