Unirea Alba Iulia se întoarce în fața propriilor spectatori, pentru prima dată într-un meci oficial din 2017, schimbându-și și ”casa”, după ce în tur a evoluat la Zlatna. Astfel, primul duel considerat pe teren propriu pentru uniriști va avea loc vineri, de la ora 15.00, la Galtiu, stadionul echipei Viitorul Sântimbru. Este un meci dificil, contra unei formații aflate în reconstrucție, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, antrenată de Dan Mănăilă, tehnician recunoscut la nivelul județului nostru. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte – 13, iar duelul poate fi unul extrem de încins, având în vedere pozițiile echipelor din clasament, fiind practic un derby de subsol.

După 0-0 la Giarmata, în prima etapă, Unirea va avea din nou un oponent din Timiș, pe Nuova Mama Mia Becicherecu Mic, formație de care a trecut cu un neverosimil 3-0 în tur. La oaspeții de mîine, banca tehnică este condusă de Dan Mănăilă, antrenor care a pregătit în Alba echipe precum Europa Alba Iulia, Metalurgistul Cugir și Mureșul Vințu de Jos, alături de care a promovat în Liga a 3-a, în sezonul precedent.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Adorian Himcinschi este conștient că duelul va fi unul dificil, însă acesta a precizat că are încredere în fotbaliștii săi și așteaptă suportul publicului la acest duel, care va avea loc la stadionul echipei Viitorul Sântimbru, din Galtiu.

„Așteptăm cu încredere meciul de mâine. Sperăm într-o evoluție bună și un rezultat pe măsură. Din punctul meu de vedere fotbalul se joacă pe gazon, pe teren, pe o suprafață bună, dar eu cred că o echipă care prestează bine, un fotbal de nivel ridicat, evoluează bine pe orice teren, indiferent de locație, sau că e acasă. Singurul lucru care ar putea aduce un plus ar putea fi publicul, pe care îl aștepăm la meci, pentru că avem echipă tânără și orice încurajare e binevenită. Este o serie echilibrată, iar toate meciurile vor fi grele! Se poate întâmpla orice, noi avem 12 finale, indiferent de valoarea adversarului! Nu este o dispută care să tranșeze ceva în retur, se pot întâmpla multe!, a precizat Adorian Himcinschi.

Unirea Alba Iulia se confruntă în continuare cu probleme de lot, lipsind de la această partidă accidentații – Joldeș, Rus și Davidaș, precum și F. Morar – suspendat.

De partea cealaltă, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic vine în Alba cu moralul ridicat, după ce în prima etapă din 2017 a trecut la limită, scor 1-0, de Gloria Lunca Teuz Cermei. Cele două echipe sunt la egalitate de puncte în clasament, ambele acumulând 13 unități, iar formația din Timiș se află pe penultima treaptă a seriei, pe când Unirea Alba Iulia este prima echipă deasupra liniei de retrogradare, semn că duelul de mâine va avea o încărcătură specială, ambele echipe dorindu-și un rezultat favorabil.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.