Unirea Alba Iulia se află din nou pe merginea prăpastiei atât din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere sportiv. Elevii antrenați de Mihai Manea nu s-au pregătit deloc în ultimele trei zile, iar președintele Mihai Dăscălescu a anunțat conducerea FRF că Unirea Alba Iulia nu va organiza meciul cu Viitorul Șelimbăr. 

Este prima neprezentare a Unirii Alba Iulia din acest sezon, iar în cazul în care echipa din Cetatea Marii Uniri nu se va mai prezenta la încă un meci, „alb-negrii” vor fi excluși din campionat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Înfrângrea 0-3 cu Viitorul Șelimbăr afundă și mai mult Unirea Alba Iulia în subsolul clasamentului. Unirea Alba Iulia se află în momentul de față pe locul 12, cu 16 puncte, și se află în plină luptă pentru evitarea retrogradării.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. O parte dintre autoritățile locale din întregul județ jubilează de bucurie si deschid șampania. Unirea nu mai există, urmând, cel mai probabil sa se treacă la faza finală si anume demolarea stadionului. Planul de distrugere si dispariție a celui mai iubit sport de pe planetă merge mai departe. Obiectivul a fost clar si simplu. Urmează pasul final si anume acela de demolare a stadionului, care va aduce cu sine importante investiții imobiliare. Chiar lângă terenul 2 va răsări o grădiniță care va deservi locuitorilor viitorului cartier.
    Ma întreb dacă cei care au dorit răul acestei echipe se bucură acuma sau se simt mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.