Unirea - Sebes A114Unul dintre tinerii promițători din curtea Unirii Alba Iulia a ”dezertat” și urmează să evolueze în Liga a 5-a. Denis Dupa semnat prima convenție din cariera sa de fotbalist, tocmai cu echipa la care tatăl său este antrenor și conducător – CS Arieșul Apuseni Baia de Arieș. Mijlocașul ofensiv a precizat că a ajuns la această despărțire pe motiv că își dorea să joace mai mult și că nu se înțelegea cu o serie de persioane din jurul echipei.

Mutare importantă pentru Arieșul Apuseni Baia de Arieș în lupta pentru promovarea în Liga a 4-a. Marius Dup a bifat un transfer interesant, aducându-l la echipă pe fiul său cel mare, Denis Dup, fotbalist care din 2013 era în curtea Unirii Alba Iulia, fiind folosit constant în trecut la echipele de juniori, dar și la echipa mare în campionatul județean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Denis Dup nu a mai prins echipa în ultima perioadă și a ales să plece, profitând de prima convenție din cariera de fotbalist.

„Am vrut să joc mai mult și la Unirea nu mi se oferea ocazia, plus că aveam niște conflicte cu o parte din oamenii din conducerea conducerea clubului, și am ales să vin la echipă la tata. Am făcut această alegere pentru, vreau să îl ajut să promoveze! Nu cred că această mutare poate reprezenta un pas în spate, având în vedere că în ultima vreme nu am evoluat constant”, a declarat Denis Dup.

Arieșul Apuseni a câștigat un tânăr de perspectivă, un localnic și un fotbalist bun pentru nivelul Ligii a 5-a.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.