dsc_9574În cea de a 9-a etapă a Ligii a 3-a, Seria a 4-a, Unirea Alba Iulia va primi vizita echipei Ripensia Timișoara, una dintre echipele puternice ale eșalonului terț. Disputa va avea loc la Zlatna, loc în care trupa lui Radu Andone nu a reușit să câștige nici măcar un punct, dar amfitrionii pornesc cu moralul ridicat, după ce au scos un egal la Lugoj, și sunt neînvinși în disputele cu echipele din județul Timiș. Fotbaliștii alb-negri își doresc să treacă peste perioada de criză, fiind probleme financiare la club și să scoată un rezultat pozitiv pe teren propriu.

Uniriștii sunt convinși de valoarea adversasrului, care a pierdut un singur meci în actualul sezon, în prima etapă contra Sebișului, scor 0-3 pe teren propriu, însă cu toate acestea, Radu Andone și elevii săi își doresc foarte mult primul succes pe propriul teren.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne așteptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, care au o singură înfrângere, în prima etapă, și de atunci nu au mai pierdut. Îmi doresc atitudine din partea fotbaliștilor mei, concentrare maximă și ne dorim foarte mult prima victorie pe teren propriu”, a declarat Radu Andone.

  • Ciprian Selagea: ”Putem învinge cu o determinare exemplară”

Despre duelul cu trupa istorică din Timișoara a vorbit și Ciprian Selagea, căpitanul Unirii Alba Iulia, motivat încă dinainte cu o zi de partidă să facă un joc bun și alături de colegii săi să aducă prima victorie în Cetatea Marii Uniri.

„Un meci de campionat cu Ripensia Timișoara în care îmi pun toate nădejdea și speranța că vom obține (pentru prima dată în acest campionat) victoria pe teren propriu. Spun asta cu ghilimele de rigoare pentru că noi oricum, atunci când evoluăm acasă, practic tot în deplasare jucăm. Cunosc în mare adversarul de mâine pentru că i-am văzut jucând în meciul contra Performanței Ighiu, știu că au în componență jucători buni pentru nivelul Ligii a 3-a, dar cu o organizare bună în teren și cu o determinare exemplară, tind să cred că vom învinge. Despre situația financiară nu aș vrea să vorbesc, sunt discuții care mă depășesc, dar oricum se știe că nu e o situație bună având toată lumea restante”, a decalrat Ciprian Selagea, căpitanul uniriștilor.

Radu Andone nu se va putea baza pe Narcis Rus și Daniel Lasconi – accidentați, dar nici pe Andrei Crăciunesc – suspendat. O veste bună o reprezintă revenirea lui Andrei David, care s-a întors de la Naționala Under 18 a României și va fi apt pentru duelul cu timișenii.

  • Ripensia a uitat să piardă!

”Ripi” a început campionatul cum nu se putea mai rău, cu un 0-3 pe teren propriu în fața echipei Național Sebiș. A fost prima și singura înfrângere pentru timișoreni în actualul campiont, care au adunat 3 victorii și 4 egaluri și se alfă pe poziția a 6-a în clasament cu 13 puncte.

Ripensia a remizat în etapa precedentă, scor 1-1, pe teren propria contra ”revelației” Gloria Lunca Teuz Cermei, nou-promovata di njduețul Arad. Singurul gol al Ripensiei a fost marcat de Golda în min. 13.

Iată echipa folosită de antrenorul Remus Steop: Ripensia: Gakos – Luca, Hecsko, Apro, Toma – Semeniuc, Briciu, Zaluschi, Nanu – Ungureanu, Golda. Rezerve: Rădulescu, Francescu, Mânecan, Stoi, Vasiliu, Olărescu, Ștreangă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.