unirea-alba-iulia-uta-arad-258Unirea Alba Iulia a încheiat cu greu turul de campionat al ligii a III-a, seria a IV-a. Echipa prezidată de Mihai Dăscălescu a găsit cu greu resursele financiare pentru a continua stagiunea după abandonul finanțatorului neamț, promisiunile acestuia dovedindu-se a fi o adevărată fata morgana.

Începând de săptămâna trecută Ștefan Mardare și Daniel Creciunesc nu mai fac parte din lotul Unirii Alba Iuia, cei doi și-au reziliat contractele cu Unirea Alba Iulia pe cale „amiabilă”, aceasta fiind varianta oficială, însă cu siguranță ambele tabere au avut câte ceva de reproșat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Le mulțumim celor doi pentru tot ce au făcut pentru Unirea Alba Iulia în acest tur, dar am considerat că e mai bine așa pentru ambele tabere. Am reziliat amiabil contractele cu Mardare și Creciunesc”, a declarat  Mihai Dăscălescu, antrenor Unirea Alba Iulia.

De partea cealaltă actualii jucători din tabăra Unirii Alba Iulia acuză restanțe salariale, iar viitorul clubului albaiulian se anunță a fi unul incert, iar conducătorii albaiulieni sunt obligați să redreseze corabia aflată-n derivă.

Zilele următoare Mihai Dăscălescu va căuta o soluție pentru a redresa formația albaiuliană.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Da Cătălin, trecem peste faptul ca scrii despre multe persoane fără sa ai nici cea mai mica informație despre adevăr dar un singur lucru știu, dacă în județul Alba mai erau 5-6 ca Mihai Hauptkorn sa bage bani în fotbal și sa înfrunte toate aberațiile celor care au ajuns reporteri sau conducători fără sa investească un ban din sinul familiei atunci știi foarte bine ca am fost singurul împotriva la toți. Dacă ai nelamuriri atunci cere informații și vei putea face un reportaj care ar putea aduce claritate în opinia publica. Ești un reporter prea tânăr și ai distribuit un material slab pregătit dar asta este opinia ta și este de respectat !!!

    • Mihai, vezi ca in ultimele doua luni ai peste 30 de apeluri telefonice de la mine (la care binenteles nu ai raspuns, dar nu esti obligat sa o faci), ai catevri pe facebook in care mi-ai spus „maine vorbim” si nu ai mai fost de gasit! Din punctul meu de vedere ai fost un om care ai dat bir cu fugitii, astsa pana cand vei da cartile pe fata si vei spune motivele reale ale plecarii tale.

  2. Bai Gerlinde Mihai Popcorn nu te mai baga atata in seama!!!! Lasa-i in pace ca esti si vei fi un mare ….!!! Ai venit la Unirea cu surle si trambite…ca ditamai omul de afaceri vrea sa ajute acest brand …si cand colo….te cauta oameni pe acasa la Petresti , oameni pe care i-ai dus la munca in Germania si la care cred ca ai uitat sa le mai dai taietei…vezi-ti de tencuitul tau acolo si lasa sportul din Alba ca s-a curatat de praduitori si ai venit tu….Nu vreau sa te jignesc….Tristule!!!dar tu ai crezut ca vi in Romania si arati plebei ce sange albastru ai devenit…acum ca te-ai trezit ai inceput sa negi ….si sa certi pe toti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.