unirea - daia1Unirea Alba Iulia a abandonat competiția juniorilor republicani A. Echipa pregătită de Mihai Dăscălescu nu va mai juca în turneul juniorilor A republicani. Gruparea din Cetatea Marii Uniri nu a mai făcut față numeric și a preferat să pună accentul pe echipa de Liga a IV-a. 

Președintele Mihai Dăscălescu a precizat că nu motivele financiare au cauzat abandonul ci numărul de juniori limitat pe care-i are la dispoziție.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am considerat că nu mai facem față numeric și dorim să ne axăm pe cmapionatul de seniori și să câștigăm turneul de juniori A1 de la nivelul județului. Am pierdut mulți jucători și atunci cu cine să mai jucăm?”, a declarat președintele-antrenor al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

Unirea Alba Iulia se afla pe locul patru, cu trei victorii și o înfrângere la juniorii republcani. Cel mai probabil dacă ar fi fost sprijiniți financiar, aceștia ar fi putut să țină juniorii plecați în vară și ar fi continuat, cu șanse reale la calificarea la turneul final la juniorii republicani.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.