Unirea Alba Iulia se pregătește de reluarea pregătirilor în vederea părții secunde a campionatului. Oficialii din Cetatea Marii Uniri sunt încrezători în anul 2017 și speră ca din sezonul viitor, Unirea să devină o echipă de top patru în eșalonul terț.

Mihai Dăscălescu a făcut o analiză a primei părți a campionatului.  

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Turul de campionat, să facem așa o analiză la rece. Sunt puțin dezamăgit că am pierdut niște puncte pe final care ne-ar fi dat mai multă liniște. Ținând cont că au debutat mai mulți jucători de la centrul de copii și juniori la Liga a III-a, sper ca în retur să nu mai fie acel trac”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele echipei Unirea Alba Iulia.

Acesta a menționat și faptul că echipa din Cetatea Marii Uniri a resimțit din plin faptul că în prima parte a sezonului formația pregătită de Radu Andone a disputat meciurile de „acasă” la Zlatna, mulți suporteri fiind privați de vizionarea meciurilor.

„În prima etapă au fost 700 de spectatori, în etapa a doua am plecat la Zlatna, ne-a dezavantajat puțin pentru că nu am mai avut sprijinul suporterilor. Eu sper să revenim cât mai repede acasă să jucăm pe stadionul nostru”, a mai adăugat Dăscălescu.

Unirea Alba Iulia nu a reușit transferurile lui Cristea și Ilie. Dăscălescu: „E normal ca ei să meargă mai sus”

Unirea Alba Iulia a încercat în această iarnă să-i transfere pe Florin Ilie și Călin Cristea. Primul a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, iar Călin Cristea la Dunărea Călărași.

 

„Mi-aș fi dorit foarte mult ca Florin Ilie și Călin Cristea să vină la Unirea, e normal ca ei să aleagă acest drum pentru că au mers mai sus, oricând se pot întoarce la Liga a III-a, Liga a IV-a. Eu îi aștept la orice oră cu drag în curtea Unirii”, a punctat Mihai Dăscălescu.

Nu este exclus ca Mihai Dăscălescu să-i înainteze o ofertă fundașului Ionuț Neag, acesta fiind ultima dată jucătorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea.

Cătălin Suciu încă doi ani pe “Cetate”

Portarul Unirii Alba Iulia, Cătălin Suciu şi-a prelungit angajamentul cu echipa “alb-negrilor”, iar acesta va fi jucătorul grupării din Cetatea Marii Uniri pentru încă două sezoane.

„Cu Cătălin Suciu am semnat ieri, în perioada următoare vom discuta și cu ceilalți jucători. Am început cu portarul, am semnat, el trebuie să fie serios să se pregătească și să bată la porțile echipei naționale de tineret”, a mai adăugat preşedintele Unirii Alba Iulia.

Nu este exclus ca în această iarnă portarul de la Şurianu Sebeş, Dragoş Pop să facă pasul spre Unirea Alba Iulia, mai ales că Suciu are deja trei avertismente, iar la următorul cartonaş galben acesta va fi suspendat, în vreme ce Dragoş Pop este un goalkeeper apreciat de echipa din Alba Iulia.

„Catalin nu știu dacă are nevoie de motivație, el trebuie să ajungă mai sus, va trebui să aducem și un portar, pentru că Suciu deja are trei galbene şi trebuie să avem soluţii şi pe bancă”, a concluzionat Mihai Dăscălescu.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.