După ce a intrat în noul an fără datorii, Unirea Alba Iulia se va reuni pe 23 ianuarie, fără să fie încă stabilit un program clar, lucru ce va fi efectuat săptămâna viitoare. Oficialii uniriști speră să rezolve până la demararea pregătirilor transferul lui Călin Cristea, care le-a transmis conducătorilor di nCetatea Marii Uniri, că în cazul în care nu își va găsi un angajament la nivel superior, va reveni în ”alb-negru”. Pe lista Unirii se mai află și Romică David.

Strategia returului de campionat va f iabordată abia săptămâna viitoare la clubul fanion al județului, Mihai Dăscălescu precizând că reunirea va avea loc pe sfârșitul lunii.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ne vom reuni pe 23 ianuarie sub comanda antrenorului Radu Andone. Avem câteva discuții pentru amicale cu Unirea Jucu, FC Hermannstadt Sibiu, Metalurgistul Cugir. Abia săptămâna viitoare vom avea un program clar. Îl dorim în continuare foarte mult pe Călin Cristea, care ne-a spus că dacă nu va avea o ofertă mai bună, mai avantajoasă va rămâne la noi”, a declarat Mihai Dăscălescu, președintele Unirii Alba Iulia.

Și Romică David a primit o ofertă din partea echipei antrenate de Radu Andone, însă fostul atacant al Performanței Ighiu nu a oferit încă un răspuns.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.