unirea-alba-iulia-ripensia-timisoara28Unirea Alba Iulia nu traversează cea mai bună perioadă în Liga a 3-a, venind după doău înfrângeri consecutive și rămasă fără victorie pe teren propriu. Vineri, de la ora 14.00, pe Stadionul Minaur Zlatna, trupa lui Radu Andone va juca împotriva ”lanternei roșii”, UTA Bătrâna Doamnă Arad II, formație care a adunat doar 4 puncte în actualul sezon și care evoluează în aceeași formulă precum uniriștii, cu mulți jucători neexperimentați. Întraga suflare alb-neagră își dorește victoria, rezultat care ar veni precum un pansament pe situația acutală a clubului din ”Cetatea Marii Uniri”.

Fără câteva nume importante pentru meciul cu satelitul UTA-ei Arad, Radu Andone este nevoit să alcătuiască un prim ”11” care să lupte numai pentru victorie. Meciurie dintre echipele de vineri, era odată un adevărat derby la nivelul eșalonului secund, însă duelul din etapa a 11-a a Seriei a 4-a din Liga a 3-a este fără o miză mare, confruntarea anunțându-se una de care pe care.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Ne dorim foarte mult victoria, mai mult ca niciodată. Avem probleme de lot, dar sperăm să reușim în condițiile date să ieșim învingători. Pentru noi toate meciurile sunt grele, mai ales că întâlnim o echipă tânără, dorinică de afirmare, precum suntem noi. Cred ca terenul va fi greu la Zlatna, dar cuvântul de ordine este victoria”, a declarat Radu Andone, antrenorul Unirii Alba Iulia. 

  • Fără apărare!

Radu Andone se confruntă cu reale probleme în sistemul defensiv, Mardare și Matei fiind suspendați, iar Mircea Oprea – accidentat. De asemenea, va lipsi și Joldeș, iar evoluțiile lui Selagea și Lasconi sunt puse sub semnul întrebării, aceștia nefiind recuperați 100% după accidentări.

Astfel, oficialii grupării din Cetatea Marii Unirii au apelat la mai mulți jucători din pepinieră, fiind convocație pentru duelul cu UTA Arad II următorii: Adam, Cordoș, Lupea și Stan.

  • ”Lanternă roșie” cu ambiții

UTA Arad II a acumulat doar 4 puncte în 10 etape, clasându-se la coada țintarului, însă formația din Vestul țării se bazează pe foarte mulți jucători tineri, care doresc să impresioneze și să facă pasul la prima echipă, semn că duelul de vineri nu ete unul facil pentru amfitrionii ”albanezi”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.