Galda - Recea409Surpriză de proporții la Jucu, unde Unirea Jucu a cedat partida cu Industria Galda de Jos. Echipa lui Paul Ciucă s-a impus cu 2-0, la capătul unui meci frumos. 

 În prima repriză cele două echipe au ratat câteva oportunități de a marca, însă pe tabela de marcaj elevii lui Paul Ciucă au fost eficienți. Frențiu șutează imparabil în minutul 35 și-l învinge pe Horvat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După pauză atacantul-arbitru Alin Câmpean a dublat avantajul oaspeților.  În minutul 50 Câmpean a profitat de o nesincronizare în defensiva.

„Am întâlnit o echipă foarte bună care pune presiune pe adversari, cred că a câștigat echipa mai concentrată. Lupșan e un jucător foarte bun al echipei noastre, orice jucător care ne lipsește îl resimțim”, a declarat Paul Ciucă, antrenor principal Industria Galda de Jos.

Portarul Ștef și-a luat revanșa

Portarul Cătălin Ștef a fost din nou la înălțime. După ce în meciul precedent goalkeeper-ul echipei din Galda și-a „îngropat” colegii, acum Cătălin Ștef a fost din nou eroul formației lui Paul Ciucă.

„Și-a spălat păcatele, Ștef e un portar de valoare și atunci când e preocupat de fotbal are evoluții foarte bune așa cum a fost cea de astăzi”, a  mai punctat Paul Ciucă, antrenor principal Industria Galda de Jos.

Se pare că prin această prestație portarul Industriei și-a spălat păcatele din meciul precedent.

12007261_992851250767563_866377190_n

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. mister craciun ai exagerat si la meciul trecut si acum insisti ca stef si-a ”ingropat” coechipierii!la meciu cu recea a fost o prestatie slaba a tuturor,mai repede au dormit fundasii cu man in frunte dar sa arunci vina asupra unui singur jucator nu e fair-play!

  2. foarte frumos din partea dumneavoastra!meciul viitor sa amintiti din nou!daca era pana acolo puteati scrie de un man,de fundasul dreapta sau stanga(chiar si cel care a intrat pe parcurs) ce jaloane au fost!dar asta e mai bine se arunca vina doar pe un singur jucator!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.