Unirea Alba Iulia - Olimpia Aiud48Fotbalul și sportul românesc traversează perioade grele. Mai mulți titani din sportul rege au căzut răpuși de lipsa de implicare, iar la un moment dat a fost și cazul Unirii Alba Iulia. Abandonată total de autorități, formația fanion a județului Alba s-a retras din Liga a 2-a, iar după un an de pauză a revenit în competiții, sub o nouă titulatură, pe o nouă structură și cu gânduri mărețe. De curând au apărut din nou zvonuri că alb-negri se pot desființa, însă Mihai Dăscălescu sparge aceste mituri și declară puternic ”Unirea nu moare!”.

Mihai Dăscălescu nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre problemele pe care le întâmpină la Unirea Alba Iulia. Lipsa banilor persistă, însă la clubul unirist steagul rămâne sus. Președintele și antrenorul formației de seniori nu renunță la luptă și se zbate în fiecare zi să își continue misiunea – aceea de a păstra vie amintirea Unirii Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Unirea nu moare. Atât pot să spun în aceste momente. Nu știu de unde vin aceste vorbe, că ne desființăm, că nu mai continuăm în Liga a 4-a. Probabil sunt șacali care doresc să ia fotbaliști de la noi, dar nu este chiar așa ușor”, a precizat Mihai Dăscălescu.

În vară, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a pierdut mai mult de o duzină de fotbaliști, plecați prin Liga a 3-a, sau chiar în fotbalul mic din județ. Acest lucru nu a condus la punerea lacătului pe proiectul alb-negru, ba chiar din contră, după un început greoi, Unirea a început să facă puncte și a redevenit una dintre formațiile de speriat din Liga a 4-a. Nu știm ce se va întâmpla cu gruparea care dorește să fie continuatoarea vechii Uniri, însă un lucru este sigur – dacă Unirea va muri și fotbalul municipal va avea aceeași soartă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.