Viitorul Santimbru-Gaz Metan Valea Lunga amical28Unirea Alba Iulia a învins la scor de neprezentare CIL Blaj, 3-0 (2-0) prin golurile marcate de Lasconi (14), Joldeș (43) și Dup (60). După victoria de răsunet obținută etapa trecută cu Pianu, Dalia Sport Daia Română s-a încurcat pe terenul formației Gaz Metan Valea Lungă, remizând 1-1 (1-0), după golurile marcate de Contor (10), respectiv Vekony (86).

Unirea Alba Iulia a făcut un joc mai bun decât în Cupa României contra Teiușului și a învins fără drept de apel CIL Blaj pe teren propriu cu scorul de 3-0. Elevii lui Mihai Dăscălescu au dezmorțit tabela în min. 15 prin Lasconi, iar avantajul alb-negrilor a fost dublat cu câteva minute înainte de pauză prin căpitanul Joldeș (43).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dup a reușit și el să marcheze în minutul 6-0, închizând tabela la 3-0, iar Unirea Alba Iulia a reușit al 2-lea succes în returul de campionat după 6 etape trecute.

Daia a remizat la Valea Lungă!

Într-o altă partidă disputată la ora 11.00, Dalia Sport Daia Română a plecat după 3 puncte mari pe terenul formației din subsolul clasamentului, Gaz Metan Valea Lungă. Partida a început cum nu se putea mai bine pentru fotbaliștii antrenați de Fane Fogoroși, care au deschis scorul în min. 9 prin Contor și se părea că Dalia era aproape să își dubleze victoria din etapa trecută cu ASC Pianu 2013.

Lucrurile s-au încurcat, iar Gaz Metan Valea Lungă a ieșit la joc și a reușit egalarea abia cu 4 minute înainte de final, punctând prin Vekony (86), bifând astfel un punct important pe teren propriu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.