În etapa a 12-a din seria a cincea a ligii a treia de fotbal Unirea Alba Iulia va juca în deplasare cu Sănătatea Cluj, vineri, de la ora 14.00. Albaiulienii, cu întreg lotul valid, vin după scorul campionatului (10-0) în disputa de pe “Cetate” cu Viitorul Ghimbav, în vreme ce “viruşii verzi” au obţinut în runda precedentă un egal (1-1) în deplasarea la Iernut. 

Duelul de pe “Clujana” din deschiderea etapei a 12-a a eşalonului fotbalistic terţ se anunţă unul interesant. Gazdele de vineri îşi propun o evoluţie mai convingătoare acasă. Până acum “viruşii verzi” au obţinut pe teren propriu doar o victorie şi trei egaluri, fiind de asemenea înfrânţi într-o dispută.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Bilanţul în deplasare al formaţiei albaiuliene include trei înfrângeri şi o victorie. De notat că unicul succes extern al uniriştilor a fost obţinut tot în judeţul Cluj, în meciul cu CFR 2 din etapa a şasea.

În tabăra “alb-negrilor” albaiulieni Ionuţ Grozav, Ştef şi Iacşa au depăşit cu brio problemele medicale, un motiv în plus pentru ca oficialii unirişti să spere ca tehnicianul Adorian Himcinschi şi elevii săi să nu plece fără punct sau puncte de pe “Clujana”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.