15319504_1823872481224916_561436041_nUnirea Alba Iulia continuă să producă jucători de perspectivă, asta în ciuda faptului că  echipa din Cetatea Marii Uniri nu are cea mai bună stabilitate financiară. Ultima „găselniță” a albaiulienilor este David Szabo, desemnat la faza zonală de la Reșița, portarul turneului în cadrul Memorialului „Gheorghe Ola”.


Deși echipa lui nu a evoluat excelent, ratând calificarea la turneul final, David Szabo a avut mult de furcă în fața atacanților adverși, acesta având nenumărate intervenții salutare, parade ce l-au propulsat pe goalkeeper-ul albaiulian în topul portarilor de la Reșița.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Trofeul primit de către acesta, cu siguranță îl va motiva pe viitor să calce pe urmele unor goalkeeper-i precum Dinu Moldovan, Mihai Mincă, Cătălin Suciu, Daniel Vlad Lenghel sau Vlad Ignat, toți cei cinci plecați de la Unirea Alba Iulia în fotbalul mare.

Deși are doar nouă ani, portarul albaiulienilor a demonstrat că are veleități de portar de clasă, acesta fiind considerat un produs de viitor din curtea Unirii Alba Iulia.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.