FC Unirea Alba Iulia a pierdut, vineri, meciul din deplasare cu Avântul Reghin din etapa a treia a Ligii a III-a de fotbal. 

Gazdele s-au impus cu 1-0 (1-0), prin golul marcat de Merdariu în minutul 36 (reluare cu capul după o centrare în careu).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De notat că în minutul 15, la scorul de 0-0, uniriştii au ratat un penalty prin Alex Giurgiu.

“Am început mai timid, au avut ei câteva ocazii, apoi am echilibrat, a venit acel penalty, iar golul a picat din faza fixă, centrare şi gol cu capul. Din păcate nu am reuşit să materializăm ocazilele pe care ni le-am creat: Mateş a irosit două situaţii de unu la unu cu portarul, luându-l la la ţintă pe acesta, plus că a mai fost o oportunitate a lui Filip Morar”, a spus după meci antrenorul Mihai Manea.

Avântul Reghin (antrenor  Lorand Barna-Budai): Bucin – Fl. Pop, Merdariu, Adr. Luca, P. Luca (cpt.), Murar, Bujor, Ov. Covaciu, D. Chirilă, G. Chirilă, Laczko  (Vlasa, Crișan, Potor, Berki, A. Moldovan, Horvath, Ința)

FC Unirea Alba Iulia (antrenor principal Mihai Manea): Sporea – R. Ivan, I. Neag, Guț, Giurgiu, Selagea (cpt.), F. Morar, Petresc, Bârdea, Frăsineanu, An. David (Angeru, Matei, Joldeș, Avram, Mărgărit, Mardare, Mateș)

foto: facebook FC Unirea Alba Iulia

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.