foto: facebook Răzvan Magda

Uniriştii au pierdut, vineri după amiază, meciul de Liga a III-a din deplasare cu Naţional Sebiş.

Formaţia din judeţul Arad s-a impus cu 3-0 (1-0).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Golurile disputei au fost marcate de aiudeanul S. Szekely (45, 88) şi de Vereş (69).

La a doua reuşită a gazdelor, portarul Sporea a parat un penlaty executat de Mateucă, dar Vereş a fost pe fază, a interceptat balonul respins şi a înscris.

„Am venit la acest meci cu gândul de a scoate cât mai mult, cu toate că ne-am deplasat în ziua jocului. Datorită drumului, am ajuns la stadion doar cu o oră înainte de începutul partidei și cred că s-a simțit acest lucru. Din păcate, am rezistat doar o repriză, nu am putut duce până la capăt acest meci cu un ritm bun, care să ne apropie un rezultat favorabil. Am greșit foarte mult pe fază defensivă, în prima repriză, când am fost proaspeți, nu am reușit să marcăm și până la urmă am cedat. Sebișul mi s-a părut o echipă foarte motivată, au reușit să marcheze chiar în ultimul minut înainte de pauză și au luat un avantaj important, psihologic. Îi felicit pe adversari pentru modul în care și-au disputat punctele astăzi”, a declarat antrenorul Adrian Bicheşi, citat de sportarad.ro.

Naţional Sebiş (antrenor Cristian Todea): Horvat– Pop, Onuțan, Forizs, Dărăban, Ciochină, Ember – Mateucă, Petculescu, Susan, S. Szekely (G. Gakos, Șeședan, Rugină, Deliman, Bartok, Cl. Vereș, C. Lezeu)

FC Unirea Alba Iulia (antrenori Adrian Bicheşi, Marcel Rusu şi Raul Oargă): Sporea – Mazilu, Șt. Mardare, Potopea, Matei, Boboia, Giurgiu, De Marco, Petruse, Selagea, A. David (Sântoma, L. Roman, Haj, Domșa, Zsigmond, V. Codrea, Tat)

Meciul de pe stadionul “Naţional” din Sebiş a fost arbitrat de o brigadă alcătuită din Norbert Kemenes (Baia Mare) – central, Daniel Ştefan Lar (Baia Mare) şi Radu Pascu (Satu Mare), observatori fiind delegaţi Lucian Glogoviceanu (Reşiţa) şi Marius Claudiu Ştefan (Orăştie).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.