Unirea Alba Iulia - Olimpia Aiud94Aflată pe locul 10 în Liga a IV-a, Unirea Alba Iulia este una din cel mai căutate formații din județ pentru transferurile de jucători.

De la Șurianu Sebeș ASC Pianu, Mureșul Vințu de Jos, Euro Șpring până la  Universitatea Craiova sau Metalurgistul Cugir, toate aceste echipe s-au interesat de serviciile mai multor jucători de la Unirea Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cătălin Suciu (oferte din Liga1, dar și din afara țării), Narcis Rus, Paul Joldeș, Silviu Iacșa, Adrian Matei, Daniel Lăsconi, sunt doar câteva nume dorite de echipele din județ și nu numai, din sânul echipei antrenate de Mihai Dăscălescu. Din păcate pentru formațiile angrenate în lupta pentru promovarea în Liga a III-a, „alb-negrii” vor refuza toate ofertele venite pentru jucători, asta deoarece gruparea din Cetatea Marii Uniri și-a propus un obiectiv îndrăzneț în acest an.

„Nu mai pleacă nimeni. Vrem să facem o echipă cât de cât puternică și sperăm să câștigăm un trofeu și aici mă refe la Cupa României faza județeană, unde copii au potențial au arătat că pot juca foarte bine atunci când se mobilizează”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenorul echipei Unirea Alba Iulia.

Unirea și-a fixat reunirea pe 25 ianuarie însă din cauza terenurilor înghețate echipa are mari șanse să efectueze câteva „mișcări” la sintetic urmând ca la 1 februarie să demareze pregătirile normale pentru returul 2015-2016.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.