Unirea Alba Iulia-ASC Pianu 201368Chiar dacă Unirea Alba Iulia evoluează în Liga a 4-a Alba, clubul din Cetatea Marii Uniri continuă să fie un izvor nesecat de talente. După promovarea portarului Cătălin Suciu la loturile de juniori ale României, clubul alb-negru a mai primit astăzi o veste bună. Atacantul Andrei David a fost convocat la reprezentativa Under 17 a României pentru Memorialul ”Costin Laurean”, organizat la Târgu Mureș în perioada 27-29 mai.

Naționala de fotbal Under 17 a României a primit invitația clubului ASA Târgu Mureș de a participa în perioada 27-29 mai la Memorialul ”Costin Laurean”. Naționala a acceptat pe loc această propunere și staff-ul tehnic al reprezentativei a emis convocările pentru acest turneu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Surprinzător, sau nu, uniristul Andrei David a fost chemat la această acțiune, semn că fotbalistul din Munții Apuseni și-a certificat valoarea la stagiile de pregătire și a dat dovadă de srioitate, intrând sub lupa selecționerilor.

„Mă bucur foarte mult pentru că am primit această șansă. Sper să pot să confirm și să fiu un om de bază al lotului Under 17. Am muncit mult să ajung aici, mai ales că am început fotbalul doar la 14 ani și a fost o lupta mai grea decât a altor colegi. Sper să prind un transfer Liga 1 sau Liga a 2-a și să rămân la un nivel ridicat”, a precizat Andrei David.

Aceleași gânduri de bucurie le împărtășește și Mihai Dăscălescu, președintele clubului din Cetatea Marii Uniri, acesta așteptându-se și la alte nume pentru a fi convocate.

„Mă bucur foarte mult pentru Andrei! Speram ca în aceeași situație să fie și Andrei Davidaș, însă nu a fost așa. Acest pas vine după selecția de la Tărlungeni, unde Andrei a avut o evoluție bună și iată că a fost convocat. Ne bucurăm că mai avem un reprezentant la loturile naționale și cu siguranță vor mai fi chemați fotbaliști ai clubului nostru”, a precizat Mihai Dăscălescu.

Andrei David a fost descoperit la Campionatul Munților Apuseni, competiția organizată în fiecare an de AJF Alba, iar Unirea Alba Iulia nu a stat prea mult pe gânduri și a făcut toate eforturile pentru a-l aduce pe Andrei în curtea sa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.