Industria Galda de Jos-Sportul Petresti amical14Probleme la Galda de Jos, unde o parte din jucătorii de la echipa secundă încearcă să umbrească performanțele obținute de prima echipă, printr-un „scandal” inexistent.

Totul a pornit din momentul în care jucătorii echipei secunde se aflau la antrenament (sub 10 jucători) pe terenul pe care Industria își dispută meciurile de acasă, iar un oficial al clubului i-a îndemnat să-și mute locația antrenamentului pe arena stintetică sau pe terneul „din deal”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Noi nu avem nimic cu echipa secundă, noi le-am cerut de două săptămâni un tabel cu oamenii responsabili de la Liga a IV-a și Juniori A1, nici până în acest moment nu am primit vreun act din partea lor. Echipa antrenată de Paul Ciucă intră pe terenul principal o singură dată pe săptămână, în rest se antrenează pe sintetic și în deal pe terenul de antrenament și pentru asta nu au fost probleme. În schimb cei de la echipa secundă vor să mute atenția de pe lipsa lor de organizare pe o eventuală răutate din partea noastră și nu e deloc așa. Noi am renunțat la patru jucători, tocmai pentru a-i putea sprijini financiar pe cei de la echipa a doua” , a declarat un oficial al echipei Industria Galda de Jos. 

Ba mai mult, cei de la echipa secundă nu s-au strâns pentru a juca un amical și au încercat să mute vina din nou în tabăra conducerii din Liga a III-a.

Cert este faptul că atât Primăria cât și ceilalți oameni de la echipa de Liga a III-a vor să sprijine Industria Galda de Jos II, însă au cerut doar anumite chestiuni care țin de organizarea clubului, lucru pe care momentan localnicii de la Industria II întârzie să-l ofere.

UPDATE: Jucătorii de la Industria Galda de Jos II contestă cele declarate de oficialul Industriei.

“La antrenamentul de marți președintele Giorgiu Marcel s-a dus la delegatul echipei să îi ceară socoteală de ce facem antrenamente pe teren. Iar joi la fel s-a întâmplat, același Giorgiu Marcel ne transmite că nu mai avem ce căuta pe terenul din Galda . Iar duminică înainte să plecăm la Aiud am fost contactați telefonic de către președintele Giorgiu Marcel că nu avem nici un drept să intrăm  în vestiar să ne luăm echipamentul de joc. Noi cei din Galda suntem interziși să evoluam pe stadionul din Galda. Industria Galda 2 se va retrage din liga a4a”, a declarat Ionuț Crețiu, jucător la echipa a doua.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. aceste tertipuri cu nu neam adunat sa mergem la meci sunt minciuni ,am fost 12 jucatori stransi pt a disputa amicalul de la aiud insa nu am fost lasati sa intram in vestiar pt a ne lua echipamentul de joc ,eu personal DAVID GABRIEL LA-M sunat pe presedintele echipei care mi-a spus ca fara acordul dm primar nu avem ce cauta in vestiare,a 2a minciuna este cu antrenamentul primei echipe care numai de luni 8 august se antreneaza pe sintetic si pe terenul de antrenament si a3a minciuna este ca nu avut nimeni treaba cu noi ca ne antrenam pe teren este cea mai mare minciuna pt ca presedintele clubului sa dus la delegatul echipei cu telefonul iar la telefon era dm primar care ia spus ca nu mai avem ce sa cautam sa ne antrenam asta find saptamana trecuta marti ,noi joi am facut antrenament tot acolo la care presedintele clubului plecat in concediu il suna pe delegat si i spune asa ,,CE ATI CAUTAT BA IARA PE TEREN VAM SPUS CA NU MAI AVETI CE SA VA ANTRENATI AICI,NUI NIMIC CA VA TREBUIE VOUA VREO SEMNATURA DE-LA NOI PAI ASTEPTATI VOI DUPA EA,, cu acestea in urmatoarea sedinta de consiliu vom propune schimbarea presedintelui pt ca el a spus ca nu il intereseaza echpa a2a.

  2. IERI 9 AUGUST LA ANTRENAMENTUL EFECTUAT CU JUNIORI ,,TOTI JUNIORI ECHIPEI A2A FIIND NUMAI DIN COMUNA GALDA,, NU AU AVUT NICI MACAR O MINGE PT A SE JUCA CU EA PT CA PRESEDINTELE CLUBULUI ASISTAND LA ANTRENAMENTUL JUNIORILOR ADUSI DE LA NAVOBI CARE JOACA PT INDUSTRIA SI UNDE NU ESTE NICI UN JUC DIN COMUNA POATE DOAR UNUL SI ACESTA FIIND CHIAR AL PRESEDINTELUI NU STIU EXACT POATE GRESESC NU AVRUT SA LE DEA LA COPII DIN GALDA NICI OMINGE.ACEASTA ESTE RASPLATA CARE O PRIMESC COPII DIN GALDA A CAROR PARINTI SA NU UITAM COTIZEAZA LA TAXELE SI IMPOZITELE COMUNEI IAR DIN ACESTI BANI SE DUC O PARTE LA FOTBAL.RUSINE SA LE FIE PT BATAIA DE JOC ADUSA CONSATENILOR RUSINE DM PRIMAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.