ASC Pianu 2013-Gaz Metan Valea Lunga15UPDATE 12:15: Răsturnare de situație benefică fotbalului din Petrești. După ce inițial a anunțat că abandonează lupta, gruparea din Petrești a găsit soluții financiare pentru a se înscrie în Liga a IV-a. 

Ioan Cutean, Petrică Homorozan alături de antrenorul Costel Avram au găsit soluțiile de ultim moment pentru a reveni asupra deciziei de a nu se înscrie în Liga a IV-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am discutat cu un om de afaceri din zonă și avem promisiuni certe că vom fi sprijiniți financiar. Era păcat ca echipa să nu continue după eforturile uriașe depuse în Liga a V-a”, a declarat Ioan Cutean, vicepreședintele echipei Sportul Petrești.

Echipa va continua cu Costel Avram pe banca tehnică, iar marți va avea loc reunirea lotului în vederea pregătirii noului sezon.  În urma acestei decizii Gaz Metan Valea Lungă va retrograda.

Cum arăta știrea inițial:

După ce finanțatorul Mihai Hauptkorn a închis robinetul la Sportul Petrești în urma unui conflict intern și a fost primit cu brațele deschise la Unirea Alba Iulia, echipa de lângă Sebeș nu s-a înscris în Liga a 4-a, chiar dacă a avut o luptă incredibilă pentru promovare și a dominat întrecerea internă din L5. Chiar dacă informația nu a fost confirmată oficial este greu de crezut că cei apropiați echipei din Petrești vor găsi finanțare să evolueze în Liga a 4-a, oficialii echipei înștiințând AJF-ul telefonic despre decizia aleasă. Astfel, Gaz Metan Valea Lungă se întoarce în Liga a 4-a chiar dacă a retrogradat.

Efortul celor de la Petrești de a promova în Liga a 4-a s-a văzut a fi în zadar, oficialii formației nevând șanse să susțină activitatea trupei în Liga a 4-a. După un conflict intern între Petrică Homorozan, președintele Petreștiului și Mihai Hauptkorn, finanțatorul din sezonul trecut, Sportul Petrești a pus lacătul pe stadion, iar echipa se pare că nu va mai evolua nici măcar în Liga a 5-a.

Cei de la Petrești și-au anunțat decizia printr-un telefon la Asociația Județeană de Fotbal, însă nu au trimis deocamdată un act oficial, ceea ce înseamnă să suspansul se prelungește până astăzi, în jurul orei 16.00, când se va încheia procedura de înscriere a echipelor în campionat.

În urma retragerii Sportului Petrești, Gaz Metan Valea Lungă va profita și va reveni în eșalonul superior, după ce s-a aflat în Liga a 5-a aproximativ două luni, retrogradând de pe penultimul loc în sezonul trecut.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. E bine ca continua la Petresti dar sunt sigur ca nu o sa mai fie niciodata ca inainte.
    O sa se joace poate doar asa de placere, fara salarii la jucatori, fara o sticla de apala jucatori, fara mancare la turn ca inainte… si o sa ajunga la sfarsitul campionatului pe ultimul loc sau poate chiar inapoi in liga a 5 -a
    Asta doar din cauza omuletului cu cravata care se da ce nu e.
    Eeee Petrica…… nu ti-a mers cu Mihai. Erai foarte sigur ca ati da bani pt echipa, asa te vedeai si tu cu o masina a ta… Dar el a ales alt drum. Bravo lui !!!!

  2. Sincer imi pare rau pentru Sportul Petresti pentru fotbalul din Petresti mas fii bucurat enorm sa vin in concediu la meciurile importante sa fiu alaturi de fratele meu Mihai Hauptcorn dar asa cum e in tara si va fii PADUCHELE SE UNFLA INAINTE SA SUGA SINGE si intro zii se trezeste ca nu mai poate suge nimic. Ori ce ar vrea nu mai are valoarea de a suge. Si la urma cine sufera ca el nu mai suge? Jucatorii si fanii. Pacat. Dar totusi tin sa multumesc suporterilor care au inceput sa invie dupa un somn foarte indelungat la Petresti ca au sustinut echipa asa cum au avut puterea si au putut dela cel mai mic supotrter cred ca are vreo cinci ani pina la cel mai invirsta sper sa aive vreo nouazeci de ani. Cu toate acestea tin sa va rog sa sustineti in continoare echipa Petresti chiar daca unii nu merita nu trebue sa ne razbunam pe fotbal sau pe jucatori. Tin sa ii multumesc unuia din cei mai buni prieteni (si frate tot odata) lui Avram Costel pentru promisiunea facuta si indeplinita la Sportul Petresti. Multumesc COSTICA FRATE si va urez mult succes. Nu mias dori sa iti strici imaginea si numele alaturi de asa oameni dar totusi iti urez din suflet mult succes

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.