ekengTragedie în fotbalul românesc după ce fostul dinamovist Patrice Ekeng a încetat ieri noapte din viață, după un stop cardio-respirator suferit în minutul 70 al meciului dintre Dinamo București și Viitorul Constanța. Ca întreg sportul rege din România să îi aducă un omagiu jucătorului camerunez, în această dimineață se va hotărî să fie amânate toate competițiile organizate de Federația Română de Fotbal (Liga a 2-a și Liga a 3-a, respectiv competiții de juniori), fiind luată în calcul și amânarea Ligii 1. În acest sens nu este exclus ca și fotbalul județean să își coboare drapelul în bernă și să îl jelească pe fotbalistul de 26 de ani, care și-a pierdut vineri viața pe teren.

UPDATE: Dacă Federeația Română de Fotbal și-a anulat toate competițiile, nu este cazul AJF-urilor. Fotbalul din Alba se va desfășua în condiții normale, cu momente de reculegere păstrate în memoria lui Ekeng la deubutul fiecărei partide!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbalul în doliu, după ce Patrice Ekeng a încetat din viață pe terenul de joc la partida dintre Dinamo București și Viitorul Constanța. Gabriel Berceanu, seful departamentului de comunicare al FRF a precizat că toate competițiile oficiale găzduite de forul fotbalului din România vor putea fi amânate. Finala Cupei României, eveniment care era programat marți, a fost deja anulat după tragicul eveniment

În cazul în care LPF va decide același lucru, se va amâna și ultima etapă din Liga 1, iar fotbalul îl va plânge pe Ekeng.

Nu este exclus ca în acest sens să fie amânate și competițiile județene, sub semnul întrebării fiind și Liga a 4-a și Liga a 5-a din Alba, în semn de omagiu pentru Patrice Ekeng, iar întreg fotbalul românesc să îl plângă pe fostul dinamovist care… și-a dat viața pe teren. FRF va discuta sâmbătă dimineaţă amânarea tuturor meciurilor din fotbalul românesc din acest weekend.

Vom reveni cu detalii!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.