După o iarnă nu tocmai liniștită, Șurianu Sebeș își reia antrenamentele pentru partea a doua a sezonului 2016-2017 din Liga a IV-a, Alba, acolo unde echipa pregătită de cuplul Manea & Oancea e pe primul loc la diferență de 11 puncte de locul secund.

UPDATE: După despărțirea de investitorul Armando Popescu, apele sunt tot mai tulburi la Șurianu Sebeș, iar preșdintele echipei, Daniel Popa a amânat cu o zi reunirea trupei din Arini, chiar dacă acțiunea era programată astăzi, după ora 17.00.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Rămasă fără principalul finanțator, Șurianu Sebeș va avea o iarnă grea, în vreme ce „piesele grele” nu mai ai încredere să continue în „Arini”, fără o stabilitate financiară.

Cert este faptul că Mihai Manea se va prezenta la reunirea lotului, iar acest lucru a fost confirmat chiar de antrenorul echipei sebeșene

„Voi conduce antrenamentul de la reunire, momentan sunt antrenorul echipei din Sebeș, nu pot spune mai multe, rămâne să clarificăm situația zilele următoare”, a punctat Mihai Manea.

Șansele ca acesta să rămână în „Arini” și în retur sunt mari, ținând cont că negocierile finanțatorului Armando Popescu sunt în impas la această ora, iar Performanța Ighiu și Metalurgistul Cugir devin variante tot mai grue accesibile, în vreme ce varianta Unirea Alba Iulia s-a dovedit a fi inconvenabilă omului de afaceri.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.