performanta-ighiu-acs-poli-timisoara-ii26Performanța Ighiu a primit încă o lovitură de grație! Doi jucători de bază din tabăra pregătită de Vasile Ursu s-a despărțit de doi dintre cei mai buni fotbaliști din lot, este orba despre Cristi Poiană și Emanuel Vlădia. 

Dacă Vlădia a invocat probleme personale, mijlocașul Cristi Poiană cu siguranță nu duce lipsă de oferte, ținând cont de faptul că acesta a evoluat peste media echipei din Ighiu, fiind un jucător foarte util formației antrenată de Vasile Ursu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Am reziliat contractele pe cale amiabilă cu Vlădia și Poiană. Am convenit să îi lăsăm să plece, pe undeva a fost și dorința lor. Ne dorim să achiziționăm câțiva jucători, dar nu vă pot oferi numele deoarece sunt încă sub contract”, a declarat Ghiță Dănilă, președinte Performanța Ighiu.

Cel mai probabil Ighiul stă la pândă pentru a oferta fotbaliștii de la Unirea Alba Iulia, formație ce se confruntă cu grave probleem financiare. La rândul ei Performanța Ighiu are nevoie neapărată de o infuzie de jucători, asta în condițiile în care nu se dorește desființarea echipei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.