CIL Blaj-Surianu Sebes63Șurianu Sebeș este aproape de a da o nouă lovitură pe piața transferurilor. Gruparea antrenată, încă, de Doru Oancea s-a înțeles cu Olimpia Aiud în ceea ce privește achiziția lui Vali Drăgan, însă golgheterul ligii a IV-a, nu și-a pus încă semnătura pe contractul cu Șurianu Sebeș. 

Contactat telefonic, fotbalistul a mărturisit faptul că încă nu a ajuns la un numitor comun cu oficialii echipei din Sebeș, iar telefonul lui Drăgan s-a „înroșit” în această iarnă. Pe lângă Șurianu, mai sunt și echipe ca Viitorul Sântimbru, Mureșul Vințu de Jos și ASC Pianu 2013 ce l-au ofertat pe atacantul originar din Aiud.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Momentan nu am semnat nimic cu nimeni. Știu că s-au înțeles cluburile, dar eu nu am semnat nimic cu nimeni, dar prima mea opțiune ar fi să rămân la Sebeș, însă mai sunt și alte oferte”, a declarat Vali Drăgan.

Vali Drăgan a marcat 15 goluri în tur și conduce detașat clasamentul golgheterilor.

Un alt jucător dorit de Șurianu Sebeș, George Toma este și el curtat de mai multe formații din Liga a IV-a, asta chiar dacă Dani Popa pare să fi avut o discuție de principiu cu tehnicianul Adorian Himcinschi. Nu ar fi exclus ca la Șurianu Sebeș să mai ajungă și Nemeș, M. Cristea Hîrciagă sau Horațiu Marian, în vreme ce sebeșenii i-ar putea ceda pe Circov și Lăcătuș .

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.