CS Zlatna-Unirea Alba Iulia Juniori C97Valentin Drăgan a obișnuit cu prezențele sale în topul marcatorilor din județul Alba, iar anul acesta pare să fie sezonul de grație pentru atacantul aiudean, acesta fiind golgeterul Ligii a 4-a cu 23 de reușite în cele 24 de etape. Practic, Drăgan are aproape un gol pe meci, un procentaj foarte bun pentru vârful Sebeșului, care și-a început recitalul în primele două runde la Olimpia Aiud. Vă prezentăm mai jos podiumul golgeterilor fiecărei competiții organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba.

Iată situația fotbalului județean:

  • LIGA a IV-a
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În eșalonul superior al fotbalului județean s-a demarat o luptă acerbă pentru supremație. În ceea ce privește golurile marcate, Mureșul Vințu de Jos excelează la acest capitol, având 70 de reușite în cele 24 de etape. Cea mai bună apărare o are Șurianu Sebeș echipa lui Mihai Manea încasând doar 16 goluri în actuala stagiune. Cea mai slabă defensivă est cea a lanternei roșii, Cuprirom Abrud care a încasat 79 de goluri. Iată podiumul golgeterilor:

1. Valentin Drăgan (Șurianu Sebeș) – 23 de goluri

2. Claudiu Coltor (Șurianu Sebeș) – 20 de goluri

3. George Schiau (Viitorul Spicul Daia Română) – 16 goluri

  • LIGA a V-a, SERIA 1

Prima serie a fotbalului mic din Alba este condusă la toate capitolele de satelitul divizionarei terțe Industria Galda de Jos. Echipa condusă de Daniel Vonya are cel mai bun atac din serie cu 63 de goluri marcate, din care peste jumătate reușite de golgheterul Alexandru Cioară, precum și cea mai bună defensivă, Galda primind doar 13 goluri. Cele mai multe goluri le-au primit fotbaliștii de la Avântul Sâncel – 60 la număr. Iată podiumul golgeterilor:

1. Alecu Cioară (Industria Galda de Jos II) – 34 de goluri

2. Vlad Rancea (Voința Stremț) – 13 goluri

3. Ioan Boariu (AS Pănade) – 12 goluri

  • LIGA a V-a, SERIA a 2-a

Chiar dacă se află pe locul secund, Foruna Lunca Mureșului are cel mai bun atac din seria secundă a Ligii a 5-a cu 70 de goluri, dar și cea mai bună defensivă, primind doar 19 goluri în actualul sezon. Șoimii Ciumbrud are cea mai slabă defensivă, primind 73 de goluri până în prezent. Iată podiumul golgeterilor:

1. Valentin Marcu (Național Rădești) – 24 de goluri

2. Radu Andone (Sportul Livezile) – 20 de goluri

3. Vasile Zoltan (Fortuna Lunca Mureșului) – 18 goluri

  • LIGA a 5-a, SERIA a 3-a

Chiar dacă a ratat promovarea în Liga a 4-a, Hidromecanica Șugag are cel mai prolific atac din seria terță a Ligii a 5-a cu 67 de goluri marcate, precum și cea mai ”curată” defensivă, încasând doar 11 goluri. ”Cenușăreasa” golurilor primite este ASC Pianu 2013 IIcare a încasat 63 de goluri. Iată podiumul golgeterilor:

1. Bogdan Sava (Sportul Petrești) – 23 de goluri

2. Petru Lazăr (Hidromecanica Șugag) – 15 goluri

3. Daniel Stanciu (Navobi Alba Iulia) – 13 goluri

  • JUNIORI A1

În această competiție CS Ocna Mureș și Unirea Alba Iulia au reușit să spargă bariera celor 100 de goluri primite, iar de două etape campionatul a fost divizat în play-off și play-out. Iată podiumul golgeterilor:

1. Ioan Cociș (CS Ocna Mureș) – 40 de goluri

2. Claudiu Marcu (Șurianu Sebeș) – 32 de goluri

3. Dorin Mihu (CSȘ Blaj) – 29 de goluri

  • JUNIORI B1

Chiar dacă are doar 4 combatante la start, după 4 etape CSȘ Blaj conduce seria atât la capitolul goluri marcate, cât și cele mai puține goluri primite, având un golaveraj de 24-4. Cea mai slabă apărare este cea a Fortunei Lunca Mureșului, care a încasat 23 de goluri. Iată podiumul golgeterilor:

1. Gheorghe Voic (CSȘ Blaj) – 9 goluri

2. Răducu Lazăr (Crăciunelu de Jos) – 8 goluri

3. Darius Mihu (CSȘ Blaj) și Petru Oană (Rival Alba Iulia) – 5 goluri

  • JUNIORI C

CS Zlatna este campioană la această categorie de vârstă, având nu mai puțin de 220 de goluri marcate și doar primite. Industria Galda de Jos este ”campioana” golurilor primite, încasând 320. Iată podiumul golgeterilor:

1. Andrei Crăciun (CS Zlatna) – 46 de goluri

2. Răzvan Pitea (Olimpia Aiud) – 40 de goluri

3. Vlad Truță (CS Zlatna) – 34 de goluri

  • JUNIORI D

Europa Alba Iulia a fost desemnată deja campioană la această categorie conducând autoritar întrecerea. Elevii lui Neluțu Popa au marcat 112 goluri și au primit doar 5, iar Performanța Ighiu a încasat 146 de goluri. Iată podiumul golgeterilor:

1. Bogdan Lazăr (Europa Alba Iulia) – 46 de goluri

2. David Vasile (Europa Alba Iulia) – 35 de goluri

3. Valentin Boldea (CSȘ Blaj) – 28 de goluri

  • JUNIORI E

Navobi Alba Iulia a devenit campioană la Juniori E cu cea mai bună apărare, primind doar 17 goluri în actualul sezon. Cel mai bun atac îi aparține Metalurgistului Cugir, care a punctat de 123 de ori, iar cea mai slabă defensivă este cea a echipei Olimpia Aiud cu 190 de goluri încasate. Iată podiumul golgeterilor:

1. Florin Bura (Metalurgistul Cugir) și David Mărginean (LPS Sebeș) – 47 de goluri

2. Roberto Pandor (Europa Alba Iulia) – 35 de goluri

3. Ștefan Dodoc (Europa Alba Iulia) – 30 de goluri

Puțin peste o lună a mai rămas din majoritatea competițiilor organizate de către AJF Alba, iar în majoritatea campionatelor se cunosc deja favoritele. La juniori, cu excepția celor de la A1 și B1 au fost declarate deja campioanele, lupta cea mai încinsă urmând să se dea în Liga a 4-a, unde 3 echipe se luptă pentru promovarea la barajul pentru eșalonul terț.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.