ASC Pianu - Muresul Vintu de Jos23Mutarea mult așteptată în această iarnă, din sânul echipei Șurianu Sebeș pare să se amâne și nu ar fi exclus să nu se mai producă. Antrenorii Mihai Manea și Raul Oargă ar putea să nu mai vină la Sebeș, însă negocierile finale vor avea loc marți.

Deși sunt cotați cu prima șansă să preia frâiele echipei din Sebeș, „cuplul” Mihai Manea și Raul Oargă ar putea să nu mai ajungă în „Arini”, șansele fiind 50%-50%.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Sunt șanse ca Manea să vină la Sebeș. Marți vom avea o întâlnire și vom decide dacă vom colaborăm sau nu. În acest moment șansele 50%-50%, dar nu am discutat niciodată cu alți antrenori despre o colaborare la Sebeș„, a declarat Daniel Popa, președintele echipei Șurianu Sebeș.

Întrebat de situația lui Doru Oancea, Dani Popa susține că s-a consultat cu acesta în cea ce privește venirea lui Mihai Manea la Sebeș. „Eu am vorbit și înainte să fac propunerea și el era de acord cu aportul de maturitate pe care trebuia să-l facem pentru echipă”, a mai punctat Dani Popa.

Mihai Manea a încercat să mai părăsească odată Mureșul Vințu de Jos, însă acesta a eșuat și s-a întors la gruparea din Vințu de Jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. abureli , bine ca la chef or mers si acuma ca nu merg antrenori si altele , saracu doru nici macar nu o fost invitat la chef , bine ca or mers mancatorii de bani si ratangii de promovari

  2. Ai de capu meu”
    Aia doi tzazichi numa dupa shaorma umbla , ce mârlani is, las ca dupa o luna , doua la Sebes vor spune ca pleacă ca nu -s bani si ca ei plătesc primele baietilor din bani lor!!! Rușine marlaneilor!

  3. Poate k noi santem zmecheri shi am vrut numai vedetele…pardon trompetele…care ishi iau shi ele tzeapa la primul rezultat nashpa…presiune mare la Sebesh…noooo?

  4. Aport de maturitate?! Oancea are licenta A pe cand digeiu a facut un C sa aiba si cuplul ceva la mana si Manea are…licenta lui Radoi! Profesionism dom’le la Sebes…
    Iar daca motanu se refera la jucatori…putea sa-i transfere si fara apendicele alea doua…sau ala o fi fost telul de la bun inceput…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.