Cuprirom Abrud-Viitorul Santimbru3Una dintre cele mai apreciate echipe din fotbalul județean, Cuprirom Abrud pare să fi scăpat de ghilotină, iar clubul din Munții Apuseni va continua pe prima scenă a fotbalului din județ. În oraș au avut lo mai multe discuții între oficialii echipei și cei ai administrației locale, urmând ca în scurt timp să fie aprobat bugetul pentru activitatea sportivă.

Costică Moldovan își va putea continua activitatea la Cuprirom Abrud, urmând ca de săptămâna viitoare să sune adunarea și să dea startul antrenamentelor. Abrudul va evolua tot în Liga a 4-a, iar gândurile celor de la Cuprirom se îndreaptă către salvarea de la retrogradare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În următoarea perioadă va fi stabilit și programul formației, urmând să fie clarificate aspecte financiare, precum și bifarea unor partide amicale.

Cuprirom Abrud este ”lanterna roșie” a Ligii a 4-a, având doar 7 puncte acumulate după cele 15 etape parcurse în tur. Echipa lui Costică Moldovan se află la doar 6 puncte de prima poziție salvatoare, ocupată în prezent de CIL Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.