Metalurgsitul Cugir - Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic30Metalurgistul Cugir se va putea baza la derby-ul cu Poli Timișoara pe unul dintre cei mai buni componenți ai trupei conduse de Călin Molddovan. Marius Chelaru a primit o învoire de la lotul național Under 19 al României tocmai pentru a putea fi pe teren la meciul de foc, de vineri, de pe arena CSO Cugir. Naționala Under 19 a României s-a reunit miercuri seara la Buftea.

Chiar dacă a împlinit de curând 19 ani, fiind unul dintre cei mai tineri fotbaliști cre activează la Metalurgistul Cugir, Marius Chelaru a devenit rapid piesă de bază în angrenajul formației de sub Drăgana, fiind unul dintre cei mai constanți jucători de sub comanda lui Călin Moldovan.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Marius a fost convocat la stagiul de pregătire al naționalei Under 19 a României, acțiune premergătoare Turului de Elită, iar reunirea a fost programată miercuri seara. Dintre toți fotbaliștii Marius Chelaru a lipsit, acesta fiind învoit pentru meciul de foc dintre Metalurgistul Cugir și Poli Timișioara, derby care va avea loc vineri, de la ora 15.00 pe stadionul ”CSO Cugir”.

”Sunt bucuros că pot juca cu Poli Timișoara pentru că e derby-ul campionatului și îmi doresc sa îmi ajut echipa. Sunt sigur că va fi un meci frumos și cum suntem neînvinși acasă cred că o să câștigăm și o să ne apropiem la două puncte de ei”, a precizat Marius Chelaru pentru Absport.ro

Marius Chellaru este un obișnuit al naționalelor de juniori ale României, acesta fiind împrumutat la Metalurgistul Cugir de prim-divizionara CSMS Iași.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.