Inter Ciugud-Viitorul Santimbru Cupa Romaniei55Antrenorul echipei Viitorul Sântimbru, Dan Comșa se declara mulțumit că eevii săi au scăpat de accidentări în perioada în care era efectuat cantonamentul. Inevitabilul s-a produs la ultimul meci amical dinaintea începereii returu, când mijlocașul ofensiv Alexandru Dreghiciu a suferit o accidentare gravă în urma unui duel cu un adversar de la Gaz Metan Valea Lungă.

Ultimul joc școală programat înaintea începerii returului de Viitorul Sântimbru a avut un final neașteptat. Cu toate că liderul Ligii a 4-a s-a impus la scor în fața echipei din subsolul clasamentului, în prima repriză echipa lui Dan Comșa avea să primescă o lovitură cruntă – pierderea unuia dintre oamenii de bază și unul dintre cei mai tehnici fotbaliști, Alexandru Dreghiciu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acesta a încercat să degajeze o minge din marginea careului propriu, însă a fost prins într-un clinci, iar piciorul său a cedat, diagnosticul fiind unul crunt – ruptură de ligamente și menisc, motiv pentru care mijlocașul Sântimbrului va rata cea de a 2-a parte a campionatului.

Locul său în echipă poate fi luat de ultimul transfer, Bogdan Goguța. Cum mijlocașul adus de la Galda de Jos se bazează mai mult pe veleități defensive, planul lui Dan Comșa poate suferi mai multe mutări, iar una dintre ele ar fi urcarea unuia dintre Chirilă și Stan în spatele vârfurilor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Am avut acelasi tip de accidentare si fara o clinică specializată nu ti revii in mai putin de un an, iar inca un an dupa o sa joci la 50% din potential nu poti psihic sa pui piciorul tare, din pacate la nivelul asta e cam gata cu fotbalul pt ca nu sunt bani pt recuperări de calitate iar pe maidanele din judeteana recidiva e la tot pasul, am avut acum 5 ani problema si joc inca dar departe de altadata

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.