Viitorul Santimbru-Inter Ciugud13Chiar dacă reprezintă fotbalul din Alba printr-o funcție oficială, Ovidiu Hulea nu își poate lua gândul de la ”copilul” său de suflet Viitorul Sântimbru. Recunoscut ca o fire vulcanică, vicepreședintele AJF Alba a intrat la finalul jocului în vestiarul brigăzii de arbitri, iar potrivit raportului semnat de cavalerii fluierului, Ovidiu Hulea i-a jignit pe aceștia și i-a amenințat. Pentru aceste lucruri, Comisia de Disciplină din cadrul AJF Alba l-a avertizat pe vicepreședintele fotbalului județean, iar clubului de pe primul loc din Liga a 4-a i s-a aplicat o amendă de 200 de lei.

Ovidiu Hulea a demonstrat de mai multe ori că se pricepe la fotbalul mic și tocmai pentru aceste lucruri a fost ales de Adunarea Generală a AJF Alba drept vicepreședinte. Acesta s-a șters din organigrama asociației sportive Viitorul Sântimbru, predându-i ștafeta fiului său, însă Ovidiu Hulea nu reușește să se desprindă de clubul pe care l-a creat în urmă cu mai mulți ani și nu de puține ori le-a cerut socoteală ”cavalerilor fluierului” la meciurile fostei sale echipe.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel s-a întâmplat și duminică, la Galtiu, unde Viitorul Sântimbru a pierdut derby-ul cu ASC Pianu 2013, iar Ovidiu Hulea a dorit să le ceară socoteală arbitrilor pentru maniera pe care au afișat-o la acest joc. Gestul s-a întors împotriva sa, iar Comisia de Disciplină a decis să îl avertizeze, iar clubului Viitorul Sântimbru i s-a aplicat o amendă de 200 de lei din cauză că nu ar fi asigurat siguranța brigăzii conduse de centralul Vasile Rodina.

”Domnul Ovidiu Hulea a intrat la vestiarul arbitrilor, însă nu avea calitate de delegat sau oficial al Sântimbrului. Nu avea drept să meargă acolo. La a doua abatare va fi suspendat! A adus jigniri brigazii de arbitri! Faptele sale s-au încadrat la Art. 80 din Regulamentul Diciplinar”, a precizat pentru Absport.ro Florin Fenișer, președintele Comisiei de Disciplină.

Ovidiu Hulea: ”Îi cer demisia domnului Vodă”

Ovidiu Hulea a recunoscut că Viitorul Sântimbru a avut o prestație slabă în fața Pianului, însă crede că echipa… fiului său a fost dezavantajată în câteva rânduri. Acesta a ținut să le comunice aceste lucruri aribtriilor delegați, însă și-a pierdut cumpătul când a fost îndemnat să iasă afară din vestiar.

”În calitate de vicepreședinte m-am luat de arbitri. Membrii afiliați nu sunt de acord cu arbitrajele, o să îi cer domnului Vodă demisia. Dacă eu nu pot să le spun, atunci cine? Eu am intrat în calitate de vicepreședinte la vestiarul arbitrilor!”, a precizat Ovidiu Hulea, vicepreședinte AJF Alba.

Acesta a mai precizat că nu este de acord cu avertismentul primit și a amenințat că se va retrage din fotbalul județean dacă nu se va vedea o schimbare în manierele de arbitraj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

14 COMENTARII

 1. Lasa-te. Ca ce nu iti place…..e blat si te fura arbitrii. S-au mai nou ai declarat ca ți s-a vandut unii din jucatori. Fără tine e fotbalul mai curat.

 2. Du-te la sapa bai Hulea. Tu și betoniera aia mica “SE STYE :))” nu aveți ce cauta în fotbal. Nu știi sa legi doua cuvinte și mai zici ca ai intrat în calitate de vicepreședinte sa le ceri socoteala arbitrilor. Îți permite statul de vicepreședinte sa faci asta sau… Nu înțeleg. Nu ar fi o mare paguba sa te retragi din fotbalul județean, chiar ai face un bine ca nu ar mai lua tinerii exemplul tău.

 3. lasa ma ca stiti voi multe . Ii permite statutul sa va dea la m*** daca vrea ma ! sunteti doar niste ofensati care nu ati facut nimic pentru fotbal si veniti voi sa judecati si sa vorbiti ba cainilor

 4. Santimbru a jucat prost , dar pe rezumatul video nu se vad acele faze de care zice Hulea
  Aceea lovitura libera pentru Santimbru de pe linia de 16m care si domnul observator a spus ca a fost pe linia de 16m la scorul de 0-0 plus acel hent din 80 in careul celor de la pian.
  Unde sunt acele faze?
  Sa fim seriosi Santimbru deranjeaza ca a ajuns pe locu 1

 5. Ba “sa exista” ta..n p..st :)) . Unde e “Loading Liga a III a” ? Depaaarte . sunteti ca o lumanare … Sebesul si Vintul o sa va ia fața , nu mai fii ofticat .

 6. D-le Craciun,
  Asa cum stergi alte comentarii, chiar si unele pertinente, te rog sa stergi astfel de comentarii care nu sunt altceva decat atacuri la persoana…jigniri, expresii triviale, etc., mai ales ca persoanele respective nu sunt implicate cu nimic in aceste schimburi de replici. Multumesc anticipat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.