performanta-ighiu-uta-arad-ii37Performanța Ighiu a câștigat al doilea meci consecutiv în Liga a 3-a, după ce a trecut cu 2-0 (1-0) de UTA Arad II, prin golurile marcate de Szekely și F. Himcinschi, fiecare punctând în câte o repriză. Mai mult, a fost primul meci în care echipa condusă de Adorian Himcinschi nu a primit gol, fapt care îl mulțumește pe tehnicianul albaiulian. Chiar dacă urmează o deplasare dificilă, la Deva, Adorian Himcinschi nu dezarmează și precizează că își drește toate cele 3 puncte.

Performanța Ighiu a fost vineri echipa mai bună în confruntarea cu satelitul divizionarei secunde – UTA ”Bătrâna Doamnă” Arad. Echipa lui Himcinschi a pasat foarte mult, a avut posesie, însă nu a strălucit la finalizare, punctând de două ori și ratând alte câteva ocazii importante, printre care și o bară a lui Romică David.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dar a funcționat defensiva! Cu toate că au fost câteva mingi bâlbâite, stoperii lui Himcinschi s-au achitat de sarcini, în special Ovidiu Turuș, care a făcut un meci excelent, respingând toate baloanele din fața sa.

„A fost o victorie meritată și muncită. Adversarul și-a jucat șansa, au o echipă formată din tineri de perspectivă. Am arătat lacune pe fază defensivă, dar încet, încet, ne omogenizăm”, a precizat Adorian Himcinschi, antrenorul Performanței Ighiu.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.