Unirea Alba Iulia a avut parte în weekend de un meci ciudat, pe motiv că partida începută vineri, s-a terminat sâmbătă, din cauza vremii potrivnice. CSM Reșița s-a impus cu 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză de elevii lui Leontin Doană, Adorian Himcinschi, antrenorul unirist punând din nou eșecul pe seama tinereții din lot și a lipsei de experiență.

Puștii uniriști au fost dominați categoric de CSM Școlar Reșița, care putea pleca de la Galtiu cu un avantaj mai mare. Unirea nu a reușit să strângă rândurile și rămâne în zona periculoasă a clasamentului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Se vede la echipele care au în componență mulți juniori! Trebuie răbdare când joci cum o facem noi! Juniorii trebuie să crească, dar o fac prin meciuri! Acest handicap ne costă. Ne-am organizat la acea fază fixă, dar a bătut bine acea lovitură liberă și am început de la 0-1. Am jucat modest în prima parte, dar ne-am revenit puțin în repriza a 2-a. Sper ca valoarea noastră să primeze în comparație cu contracandidatele!”, a declarat Adorian Himcinschi, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.