Cetae Deva-Performanta Ighiu43Performanța Ighiu a avut o primă repriză bună în deplasarea de la Deva, iar la pauză conducea cu 1-0 după golul marcat de Romică David. În partea a doua Ighiul a căzut, iar hunedorenii au reușit să întoarcă scorul. Adorian Himcinschi a precizat că elevii săi nu au reușit să țină de rezultat și să se desprindă, iar acest lucru i-a costat victoria. Totodată, antrenorul Ighiului a subliniat faptul că arbitrajul a fost unul bun.

Adorian Himcinschi a încercat să profite de faptul că Poli Timișoara a stat în această etapă și să urce pe poziția secundă în clasament. Lucrurile păreau să se îndrepte spre obiectivul echipei din Alba, dar după pauza jocului de la Deva Ighiul a picat și nu a mai contat în atac, iar două penalty-uri corect acordate de centralul partidei au adus prima înfrângere petnru Performanța Ighiu după 10 rezutate pozitive.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Nu am știu să ținem de rezultatul de la pauză și am făcut un joc slab în a doua repriză. Când jocul se îndrepta spre un rezultat de egalitate a venit acea fază din ultimele secunde și am pierdut un joc important. Ne continuăm munca, vrem să rămânem sus și sper ca această înfrângere să ne coboare cu picioarele pe pământ”, a punctat Adorian Himcinschi.

Întreaga declarație a antrenorului Performanței Ighiu o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.