Performanta Ighiu-Millenium Giarmata32Performanța Ighiu a remizat vineri, pe Stadionul ”Cetate”, scor 1-1 cu ”lanterna roșie”, Millenium Giarmata, iar Adorian Himcinschi s-a decalrat nemulțumit de jocul echipei sale. Acesta i-a sfătuit pe elevii săi să nu se creadă în vacanță și speră ca Ighiul să prindă un loc pe podium la finalul acestui sezon, după ce promovarea se vede tot mai puțin în orizontul Performanței.

Ighiul s-a jucat cu ocaziile contra Giarmatei, Romică David irosind 3 situații clare, și Szabi Szekely una din postură de unu la unu cu portarul advers. Acest lucru i-a costat pe ighieni victoria cu lanterna roșie și totodată îndepărtarea de obiectivul impus în ultima perioadă – lupta pentru promovare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Chiar dacă s-au dăruit și au luptat pentru fiecare balon, nu știu dacă cei de la Giarmata meritau acest punct. Am ratat cel puțin 3 ocazii monumentale. A fost unscr care arată mai mult a vacanță. Sper să dăm mai mult în următoarele meciuri și să ne clasăm pe podium la final. Nu este criză la Ighiu!”, a declarat Adorian Himcinschi.

Întreg interviul cu antrenorul Performanței Ighiu îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.