Unirea Alba Iulia a trecut în stil italian de Cetate Deva, scor 1-0, în repriza secundă prin Sebi Culda. Adorian Himcinschi a vorbit despre întreg returul petrecut pe banca echipei sale de suflet, declarându-se mulțumit că a îndeplinit obiectivul – acela de evitare a retrogradării, felicitându-și fotbaliștii! De asemenea, tehnicianul unirist a precizat că diferența la meciul cu Deva a făcut-o determinarea și dorința, în special cea a tinerilor.

Adorian Himcinschi a reușit să salveze Unirea de la retrogradare, chiar dacă echipa ”alb-neagră” a fost nevoită să evolueze cu 5 jucători Under 21 și 3 Under 19 la fiecare partidă, fiind una dintre cele mai tinere formații din actualul sezon al eșalonului terț. La ultimul meci pe teren propriu, Unirea și-a luat la revedere de la suporteri cu o victorie în fața Cetății Deva.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Mă bucur că am reușit să ne asigurăm continuitatea în această ligă. Ne-am asigurat din punct de vedere sportiv meritul Ligii a 3-a. Chiar dacă am fost invitați, am demonstrat că facem față și suntem de acest nivel. Dorința și poate tinerețea și-au spus cuvântul în meciul cu Deva. Băieții au fost foarte motivați, și dacă eram așa la o bună parte din jocuri obțineam mai multe puncte”, a declarat Adorian Himcinschi.

Întreaga declarație a antrenorului unirist o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.