Unirea Alba Iulia a pierdut duelul din etapa a 6-a a returului Ligii a 3-a, scor 0-1 în fașa echipei Național Sebiș. Adorian Himcinschi, antrenorul uniriștilor și-a felicitat elevii pentru prestația arătată, însă s-a declarat nemulțumit de rezultat, subliniind faptu că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. De asemenea, Himcinschi a trimis săgeți către Performanța Ighiu, echipă pe care o va întâlni în meci direct, vinerea viitoare, la Ighiu.

Adorian Himcisnchi nu a dorit să comenteze maniera de arbitraj, Unirea Alba Iulia fiind privată de acordarea unei lovituri de pedeapsă în minutul 2 al partidei, la un fault clar asupra lui Giurgiu. Sebișul a primit un penalty necontestat, iar Unirea și-a întrerupt seria de două succese consecutive.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Din punct de vedere al atitudinii și dornței, ne-am prezentat ca în jocurile precedente. Am fost motivați, doar că meciurile echilibrate sunt tranșate la cea ma imică greșeală, așa cum am pățit și noi. Îmi felicit băieții pentru atitudine, dar rezultatul nu ne este favorabil!”, a precizat Adorian Himcinschi.

Declarația referitoare la ”derby de Alba” din Vinerea Mare, dintre Performanța Ighiu și Unriea Alba Iulia o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.