Metalurgistul Cugir-Performanta Ighiu49Performanța Ighiu nu a făcut cel mai bun joc al său în 2016, însă echipa pregătită de Adorian Himcinschi a reușit o victorie neașteptată pe terenul echipei Metalurgistul Cugir, scor 2-1, după ce a fost condusă și dominată clar de echipa de sub Drăgana. După acest rezultat, Ighiul își păstrează poziția secundă în campionat și se află la un singur punct în spatele liderului ASU Poli Timișoara, care a cedat primul meci pe teren propriu, 2-3 cu Cetate Deva, însă alb-violeții au un meci mai puțin.

Performanța Ighiu a reușit a 2-a victorie în ”derby de Alba”, însă în comparație cu meciul din tur, ighienii au fost dominați clar de Metalurgistul Cugir, formație care a ratat o sumedenie de ocazii. Fetița a fost cel mai inspirat om din tabăra viceliderului, acesta reușind o dublă, din penalty și un trasor de la distanță în vinclul porții apărate de Lăncrănjan. Adorian Himcinschi s-a decalrat mulțumit de munca elevilor săi și a precizat că șansele Ighiului au crescut puțin în lupta pentru promovare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Cugirul a controlat jocul, a deschis scorul și au ratat mai multe ocazii, îns ăa mreușit să echilibrăm posesia, am egalat și di nacel moment se putea întâmpla orice. Am avut șansă și am crezut până la final. Noi credem în continuare în șansele noastre, chiar dacă sunt puține. Păcat că am pierdut punctele cu Giarmata”, a precizat Adorian Himcinschi, după derby de Alba.

Întreaga declarație a antrenorului Performanței Ighiu o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.