Ighiu - Sebis64Performanța Ighiu a adunat 4 puncte în primele două etape și își păstreză poziția a 3-a în clasament, aflată la două puncte în fața Naționalului din Sebiș, echipă care va găzdui ”derby-ul podiumului” vineri, cu începere de la ora 15.00. Mai mult, Performanța își păstrează cea mai bună defenisvă din serie, având doar 7 goluri primite în 16 etape. Toate aceste ingrediente îi oferă antrenorului Adorian Himcinsci încrederea că formația sa se va întoarce victorioasă din Arad.

Adorian Himicnshi a comentat victoria echipei sale, spunând că s-a descătușat după ”regalul” de ratări din Oltenia. După un 4-0 scurt în fața Hunedoarei, Performanța Ighiu se deplasează la Național Sebiș, formație care a trecut de trupa ”albaneză” în tur cu 1-0, cu gândul la cele 3 puncte și la consolidarea poziției terțe în claamentul Seriei a 4-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Este săptămâna derby-urilor în Seria a 4-a. Mergem cu încredere la Sebiș, pozitivi și sperăm la un rezultat care să ne mulțumească. Țin foarte mult să nu primim gol!”, a declarat Adorian Himcinshi, antrenor al Performanței Ighiu.

Ighiul se bazează pe serviciile unor fotbaliști care își cunosc foarte bine adversarul din meciul direct, precum Roberto Bodea, Szabi Szekely, Adrian Potopea sau George Negură.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.