Reunire Viitorul Santimbru27Adrian Hulea, președintele liderului Viitorul Sântimbru a participat la întoarcerea din vacanță a fotbaliștilor pe care îi reprezintă și a precizat faptul că Sântimbru nu abandonează lupta începută în tur, urmând să se dueleze pentru fiecare punct cu un scop înalt – acela de a câștiga Liga a 4-a și barajul de promovare în Liga a 3-a.

După ce a mutat cel mai rapid pe piața transferurilor, imediat după ce s-a tras cortina de iarnă asupra Ligii a 4-a, mutând cu Ivașcu și Jula, Sântimbru caută să mai perfecteze câteva piese pentru angrenajul lui Dan Comșa.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Ne dorim să câștigăm fiecare meci și să ajungem la barajului pentru Liga a 3-a și apoi în Liga a 3-a. Avem sprijin din mai multe părți, inclusiv Primăria Sântimbru și nouă nu ne rămâne decât să muncim. Așa am simțit că trebuie să procedez în cazul lui Coltor și l-am lăsat să plece la Sebeș”, a precizat Adrian Hulea, președintele Viitorului Sântimbru.

Întreg interviul îl puteți vedea în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Bai oamenilor va iubesc !!!! Ce simpatic este asta micu” , plin de emoție , nu isi găsește cuvintele si cu un pic de strategie in discurs dar voi il întrebați anumite lucruri despre care el ar fi crezut doar in vis ca va ajunge in aceasta ipostaza si vreți sa va spună planurile lui de viitor , mai bine il întrebați pe tacso! Simpatici sunteți doamne!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.